Actualitate

Miracol la 3.000 de kilometri: Mishka, câinele dispărut, se reunește cu familia

În ceea ce pare desprins din filme, o micuță terrieră pe nume Mishka, dispărută din California anul trecut, a fost găsită la peste 3.000 de kilometri depărtare, în suburbiile Detroitului.

În ceea ce pare desprins din filme, o micuță terrieră pe nume Mishka, dispărută din California anul trecut, a fost găsită la peste 3.000 de kilometri depărtare/ Foto: Grosse Pointe Animal Adoption Society (GPAAS) - Facebook În ceea ce pare desprins din filme, o micuță terrieră pe nume Mishka, dispărută din California anul trecut, a fost găsită la peste 3.000 de kilometri depărtare/ Foto: Grosse Pointe Animal Adoption Society (GPAAS) - Facebook

 

 


În ceea ce pare desprins din filme, o micuță terrieră pe nume Mishka, dispărută din California anul trecut, a fost găsită la peste 3.000 de kilometri depărtare, în suburbiile Detroitului. Reuniunea emoționantă cu familia ei a stors lacrimi de bucurie tuturor celor implicați.

 


Mishka a dispărut fără urmă în iulie 2023, lăsând un gol imens în inimile familiei sale din San Diego. Luni de zile, speranțele de a o regăsi se diminuau treptat. Apoi, miercuri, a venit un telefon care le-a schimbat viețile.

CITEȘTE ȘI:
O plimbare prin parc i-a schimbat viața la 180 de grade. A găsit un animal rănit și au devenit cei mai buni prieteni.

Un locuitor cu inima bună din Harper Woods, Michigan, a dat peste o cățelușă vagabondă, speriată și confuză. A alertat poliția, care a dus-o pe Mishka la Grosse Pointe Animal Adoption Society (GPAAS). 


Personalul adăpostului a descoperit un microcip, care a dezvăluit un secret incredibil: proprietarii locuiau la 3.343 de kilometri distanță, pe coasta de vest a Statelor Unite.

Dar povestea a luat o întorsătură miraculoasă. În mod incredibil, familia Mishkăi se afla chiar în acea perioadă într-o vacanță la Minneapolis, Minnesota, mult mai aproape de Michigan decât locuința lor din California. Vestea că Mishka fusese găsită la o distanță relativ mică de locația lor actuală a fost copleșitoare.


În ciuda bucuriei imense, familia a trebuit să suporte încă o călătorie pentru cățel. Drumul de 10 ore de la Minneapolis la adăpostul din Michigan a fost parcurs cu emoții puternice, nerăbdarea revederii fiind greu de stăpânit.

În sfârșit, după o separare lungă, Mishka și familia ei se aflau din nou față în față. 


Imaginile publicate de GPAAS pe Facebook sunt emoționante: o Mishka dând din coadă necontrolat în timp ce se stă în brațele familiei. 

După o examinare veterinară la adăpost, Mishka se va pregăti de o călătorie cu avionul spre casă, de data aceasta alături de cei dragi.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Adoptă un câine! Sute de patrupezi din Cluj-Napoca, în așteptarea unei familii.

Clujean amendat cu 15.000 de lei pentru că și-a abandonat câinele. Animalul a încercat disperat să intre în casă - VIDEO

Etichete: caine disparut familie
Ultimele Stiri
abonare newsletter