Național

Accident rutier cumplit, în Suceava. O tânără de 24 de ani a murit, iar alți trei tineri au fost grav răniți

Accident rutier cu final tragic, pe un drum comunal din Suceava, în urma căruia o tânără de 24 de ani a murit, iar alți tineri grav răniți au fost spitalizați în stare de gravă.

Accident rutier mortal, în Suceava/Foto: ISU Suceava Accident rutier mortal, în Suceava/Foto: ISU Suceava

 

 


O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite în urma unui accident rutier produs, în noaptea de duminică spre luni, pe drumul comunal DC 65, care face legătura între localităţile Dumbrăveni şi Bursuceni.

 


În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane.

„În urma coliziunii dintre două autoturisme, patru persoane au rămas încarcerate. Pompierii militari au extras victimele şi le-au predat cadrelor medicale şi paramedicale aflate la faţa locului. Din nefericire, pentru una dintre victime, o tânără de 24 de ani, nu s-a mai putut face nimic, aceasta având leziuni incompatibile cu viaţa”, potrivit ISU Suceava.


Ceilalţi trei tineri, dintre care doi în stare de inconştienţă, au fost stabilizaţi şi transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Suceava.

La faţa locului, pompierii au intervenit cu două autospeciale pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD, iar Serviciul de Ambulanţă Judeţean a trimis două autospeciale.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Accident rutier mortal, pe DN1E60, în Dumbrava

Ultimele Stiri
abonare newsletter