Actualitate

Accident rutier mortal, pe DN1E60, în Dumbrava

Un accident rutier grav s-a produs, marți, în localitatea clujeană Dumbrava. În ciuda eforturilor medicilor, o femeie aflată în stop cardio-respirator nu a putut fi salvată.

Accident rutier grav în Dumbrava, Cluj/Foto: ISU Cluj Accident rutier grav în Dumbrava, Cluj/Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii din cadrul Gărzii Gilău și a Detașamentului Huedin au intervenit la un grav accident rutier petrecut în apropiere de localitatea Dumbrava.

 


Au fost dislocate două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două SAJ. 

„O femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani a fost extrasă din autoturismul avariat și este în stop cardio respirator. Echipajul SAJ, sprijiniți de pompieri, îi aplică manevre de resuscitare”, informează ISU Cluj.


La fața locului, echipele de intervenție au găsit un autocamion și un autoturism avariate.

Din păcate, femeia, pasager în autoturism, nu a putut fi salvată de echipajele de intervenție. 


Potrivit IPJ Cluj, șoferul unui autoturism care se deplasa pe direcția Oradea-Cluj-Napoca, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un autocamion. 

„La data de 29 august a.c., în jurul orei 17.50 a fost înregistrat un accident de circulație, produs între un autoturism și un ansamblu de vehicule, pe DN1 E60, în apropierea localității Dumbrava.


Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, de 54 de ani, din Cluj-Napoca, care conducea un autoturism pe direcția Oradea spre Cluj-Napoca, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu ansamblul de vehicule, condus de un bărbat, de 52 de ani, din județul Bihor”, informează IPJ Cluj.

Accident rutier grav în Dumbrava, Cluj/Foto: ISU Cluj

Din nefericire, în ciuda manevrelor de resucitare, echipajul medical prezent la fața locului a pronunțat decesul unei femei, de 52 de ani, pasageră în autoturism.

Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Din cauza leziunilor, conducătorul autoturismului nu a putut fi testat la fața locului.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cinci mașini distruse, în urma unui accident rutier în Dej. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter