Național

Tribunalul a dispus eliberarea din arest a mamei lui Vlad Pascu, autorul tragediei de la 2 Mai

Tribunalul Bucureşti a dispus, luni, eliberarea din arest a Mirunei Pascu, mama şoferului de 19 ani aflat sub influenţa drogurilor care a omorât doi tineri în localitatea 2 Mai.

Mama lui Vlad Pascu/ Foto: aktual24.ro Mama lui Vlad Pascu/ Foto: aktual24.ro

 

 


Tribunalul Bucureşti a dispus, luni, eliberarea din arest a Mirunei Pascu, mama şoferului de 19 ani aflat sub influenţa drogurilor care a omorât doi tineri în localitatea 2 Mai, şi cercetarea acesteia sub control judiciar.

 


Decizia nu este definitivă.

CITEȘTE ȘI:
Șoferul de 19 ani care a ucis doi tineri în accidentul din 2 Mai, trimis în judecată pentru trafic de droguri, alături de părinți

Vlad Pascu a fost trimis în judecată săptămâna trecută de DIICOT alături de părinţii săi, Miruna şi Mihail Claudiu Pascu.


Tânărul este acuzat de consum şi trafic de droguri, Miruna Pascu de infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei, iar Claudiu Pascu de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Vlad Pascu se află în arest preventiv, în timp ce tatăl este sub control judiciar. Miruna Pascu este acuzată că ar fi şantajat o fată, martoră în dosarul în care este cercetat fiul ei. Concret, ea ar fi ameninţat-o pe prietena lui Vlad Pascu că va face publice informaţii şi imagini compromiţătoare despre ea, dacă va colabora cu procurorii. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Poliția l-a lăsat liber în trafic pe tânărul din 2 Mai cu două ore înainte de accidentul mortal. În mașina sa au fost descoperite droguri, dar poliția nu l-a testat

TRAGEDIE pe litoral. Un șofer DROGAT a lovit în plin un grup de tineri. Doi au murit pe loc și alți trei sunt grav răniți

Ultimele Stiri
abonare newsletter