Național

Două AUTOCARE și un TIR s-au izbit violent în Teleorman! Intervin 20 de ambulanțe și 2 elicoptere SMURD. VIDEO

Un accident grav a avut loc între două autocare și un TIR în județul Teleorman. Autoritățile au activat planul roșu de intervenție.

Accident între două autocare și un TIR în Teleorman / Foto: Facebook captură video Accident între două autocare și un TIR în Teleorman / Foto: Facebook captură video

 

 


Un accident în care au fost implicate două autocare şi un TIR a avut loc vineri dimineaţă pe E70, între localităţile Bujoreni şi Prunaru, fiind activat Planul roşu de intervenţie, anunţă ISU Teleorman.

„Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul roşu de intervenţie. La faţa locului, echipajele operative intervin cu două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple, opt echipaje SMURD şi şase ambulanţe", precizează ISU Teleorman, conform agerpres.ro.


Conform sursei citate, în sprijinul forţelor din teren, a fost solicitat şi un elicopter SMURD. Din cadrul ISU Giurgiu se deplasează la locul accidentului o autospecială de transport victime multiple şi două echipaje SMURD.

De asemenea, de la nivelul ISU Bucureşti-Ilfov au fost suplimentate forţele de intervenţie cu o ambulanţă SMURD cu medic şi o autospecială pentru transport victime multiple.


În total, la fața locului intervin 20 de echipaje SMURD și SAJ cu autospeciale pentru posibile victime. Numărul victimelor încă nu este cunoscut.

UPDATE 9:30: Un al doilea elicopter SMURD a fost alocat la caz, potrivit agerpres.ro.


Centrul Infotrafic al Poliției a informat, până în acest moment, că trei persoane necesită îngrijiri medicale.

UPDATE 10:30: Planul roșu a fost dezactivat. Doi adulți și doi minori au fost răniți


Planul Roşu de Intervenţie a fost dezactivat în cazul accidentului de vineri de pe E70 din localitatea teleormăneană Bujoreni. Un autobuz şi un autotren au ars, incendiul fiind lichidat, a anunţat IGSU.

Patru persoane, printre care şi doi minori, au fost rănite în accident, incendiul fiind lichidat, anunţă Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă. „La acest moment se efectuează cercetarea la faţa locului, iar traficul este blocat, circulaţia fiind deviată pe DJ 503 către Videle”, anunţă IPJ Teleorman.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Explozie pe șantierul UMB, pe Autostrada Moldovei! Patru muncitori morți și cinci răniți

13 stații GPL din Cluj, ÎNCHISE. Altele au fost sancționate pentru că nu aveau autorizații! Ce probleme s-au mai găsit?

Ultimele Stiri
abonare newsletter