Național

Dubla crimă din Timișoara. Bărbatul suspectat că a ucis doi bătrâni, arestat preventiv

Bărbatul suspectat că a ucis doi bătrâni în locuinţa lor de lângă Palatul de Justiţie din Timişoara, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Suspectul dublului omor din Timișoara, arestat pentru 30 de zile/Foto: IPJ Timiș Suspectul dublului omor din Timișoara, arestat pentru 30 de zile/Foto: IPJ Timiș

 

 


Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, inculpatul Minda A. Andrei este urmărit penal pentru omor calificat (săvârşit pentru a înlesni sau ascunde săvârşirea unei alte infracţiuni şi comis asupra a două persoane).

 


Procurorii spun că în seara zilei de 27 iunie, după ce ar fi intrat în apartamentul victimelor din apropierea Palatului Justiţiei din Timişoara, cu acceptul acestora, cu scopul obţinerii unei sume de bani cu titlu de împrumut, pe fondul refuzului şi a stării psiho-fizice determinate de consumul de droguri, inculpatul ar fi lovit victimele (soţ şi soţie), pentru a putea sustrage sume de bani şi bunuri din apartament.

Anchetatorii susţin că, în contextul în care a constatat că fusese iniţiat un apel video de pe telefonul victimelor şi că există posibilitatea identificării sale, inculpatul ar fi procedat la uciderea victimelor cu un cuţit luat din mobila de bucătărie din casă, după care a folosit cuţitul pentru ameninţare, asigurându-şi scăparea şi fuga de la locul faptei, în prezenţa unor martori.


Acesta ar fi plecat cu o sumă de bani şi două terminale mobile luate din apartamentul victimelor, fiind identificat şi prins ulterior de organele de urmărire penală, pe 29 iunie, în Timişoara, potrivit unei informări a Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

Astfel, în urma audierilor de vineri, care au durat mai multe ore, judecătorii de la Tribunalul Timiş au decis arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a bărbatului de 38 de ani care ar fi omorât doi bătrâni, de 75 şi 78 de ani, cu scopul de a-i tâlhări. Acuzaţia principală care i se aduce este omor calificat.


Cercetările continuă în cauză, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Dubla crimă din Timișoara. Principalul suspect a fost prins

Dublă crimă în Timișoara. Doi bunici au fost uciși cu sânge rece în casă

Ultimele Stiri
abonare newsletter