Național

O fată de 16 ani a murit şi 4 tineri au fost răniţi. Maşina în care erau a fost lovită de un tren

O fată de 16 ani a murit şi patru persoane au fost rănite în noaptea de marţi spre miercuri, după ce o maşină a fost lovită de locomotiva unui tren, în comuna Botoroaga, informează IPJ Teleorman.

O maşină a fost lovită de locomotiva unui tren, în comuna Botoroaga O maşină a fost lovită de locomotiva unui tren, în comuna Botoroaga

 

Accidentul s-a produs din cauză că o fată de 19 ani, care conducea maşina, nu a respectat semnalele acustice şi luminoase la trecerea de cale ferată.


„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Videle au constatat faptul că, în timp ce o tânără de 19 ani, din oraşul Videle, judeţul Teleorman, conducea un autoturism pe DJ 612, în comuna Botoroaga, din direcţia Merenii de Jos către intersecţia cu DJ 503, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, nu ar fi respectat semnalele acustice şi luminoase aflate în funcţiune, la trecerea la nivel cu calea ferată, dublă, şi ar fi fost lovită de locomotiva unei garnituri de tren, condusă de un bărbat de 53 de ani, din comuna Rusăneşti, judeţul Olt”, precizează IPJ Teleorman.

O fată a murit şi patru persoane sunt rănite.


„În urma evenimentului, a rezultat decesul unei minore de 16 ani, din comuna Mereni, judeţul Teleorman, vătămarea corporală gravă a unei tinere de 16 ani şi vătămarea corporală uşoară a conducătoarei auto şi a altor două persoane de 16 şi 23 de ani, toţi din oraşul Videle, pasageri în autoturism”, mai anunţă IPJ Teleorman.

Persoanele rănite au fost transportate la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale. Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 


ISU Teleorman precizează că s-a intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, trei ambulanţe şi două echipaje SMURD.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


 

CITEȘTE ȘI:

„Primul venit, primul servit”! Cu ce orașe „se bate” Clujul pe fondurile europene pentru tren metropolitan?

Angajații responsabili de siguranța circulației trenurilor apar beți la muncă sau „chiulesc”! Inspectorii clujeni fac controale

Tren cuprins de flăcări în Halta din Macău, Cluj! 100 de persoane s-au autoevacuat. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter