Național

Două tramvaie, implicate într-un accident rutier în Oradea. O persoană a fost rănită

O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, vineri, în urma coliziunii dintre două tramvaie în municipiul Oradea. Pompierii au intervenit cu echipaje sporite.

Două tramvaie s-au ciocnit, vineri, în Oradea/Foto:infotraficromania.ro Două tramvaie s-au ciocnit, vineri, în Oradea/Foto:infotraficromania.ro

 

 


Două tramvaie au fost implicate într-un accident rutier în după-amiaza zilei de vineri, pe Calea Aradului din municipiul Oradea.

 


În urma unui apel primit prin Sistemul Unic 112, care sesiza producerea unei coliziuni între două tramvaie, pe strada Calea Aradului din municipiul Oradea, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Bihor a mobilizat trei echipaje de pompieri militari,  cu o autospecială de descarcerare grea, o ambulanță SMURD tip B2 și o autospecială de lucru cu apă și spumă.

„Pompierii paramedici au acordat primul ajutor calificat unei persoane, iar echipajul de stingere a asigurat măsurile de prevenire a incendiilor la locul producerii accidentului”, arată centrul Infro trafic România.


Persoana rănită a refuzat, ulterior, transportul la spital.

În cele din urmă, nu s-a impus intervenția echipajului de descarcerare.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News      

CITEȘTE ȘI:

Cumplit. Două fete și un băiat au murit într-un grav accident de circulație, în Mehedinți. Una dintre tinere era studentă la Cluj

abonare newsletter