Național

Cumplit. Două fete și un băiat au murit într-un grav accident de circulație, în Mehedinți. Una dintre tinere era studentă la Cluj

Două tinere, de 18 şi 22 de ani, şi un tânăr de 19 ani au murit într-un accident care a avut loc marţi seara, pe DN 56A, în județul Mehedinți. Una dintre victime era studentă la UBB.

Trei tineri au murit într-un grav accident de circulație, în Mehedinți. Una dintre victime era studentă la Cluj/Foto: newsmehedinti.ro/Facebook.com Trei tineri au murit într-un grav accident de circulație, în Mehedinți. Una dintre victime era studentă la Cluj/Foto: newsmehedinti.ro/Facebook.com

 

 


Accidentul rutier s-a produs între un autotren şi autoturismul în care se aflau cei trei tineri, care au rămas blocaţi în autoturism şi a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare pentru extragerea acestora.

 


Din păcate trei tineri au decedat în accidentul care a avut loc, marţi seara, pe DN 56A, la ieşire din oraşul Vânju Mare spre localitatea Bucura, din județul Mehedinți. 

„Cu ajutorul accesoriilor din dotare, salvatorii au descarcerat victimele, două tinere de 18, respectiv 22 de ani şi un tânăr de 19 ani, care se aflau în stare de inconştienţă, în stop cardio-respirator. 


După extragerea victimelor s-au început manevrele de resuscitare de către echipajele SMURD şi SAJ. 

Din păcate, aceştia nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declaraţi decedaţi de către medicul SAJ”, informează ISU Mehedinţi.


Tânăra de 22 de ani era studentă la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca, iar ceilalţi doi, elevi de liceu, din Vânju Mare, potrivit actualmehedinți.ro

Potrivit primelor informații, șoferul autoturismului ar fi intrat în depășire pe linie continuă, iar mașina sa s-a izbit de un TIR și a ieșit de pe carosabil. Șoferul autotrenului nu a reușit să evite impactul. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident între două mașini și un TIR în Huedin! O persoană a fost transportată la spital. FOTO

abonare newsletter