Național

Un băiat de 15 ani s-a răsturnat cu mașina furată de la părinți: „Avea probleme în dragoste”

Un băiat de 15 ani s-a răstunat cu mașina în Buzău. Adolescentul ar fi furat mașina părinților pe fondul unor probleme în dragoste, spun apropiații săi.

Un băiat de 15 ani a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu mașina părinților / Foto: depositphotos.com Un băiat de 15 ani a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu mașina părinților / Foto: depositphotos.com

 

 


Un băiat în vârstă de 15 ani s-a răsturnat, marţi seară, pe DN 2B, în localitatea Gălbinaşi, cu mașina furată de la părinţii săi, surse apropiate anchetei afirmând că băiatul ar fi avut probleme în dragoste.

 


Conform informaţiilor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău, din primele date de la faţa locului a reieşit că, în timp ce conducea o mașină dinspre Buzău către Bentu, un minor în vârstă de 15 ani, din Buzău, a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Accidentul s-a soldat cu rănirea minorului, care a fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital.


Surse apropiate anchetei au precizat, pentru agerpres.ro, că autoturismul era al părinţilor, iar adolescentul l-ar fi sustras pe fondul unor probleme în dragoste.

În cauză se va întocmi dosar penal pentru furt în scop de folosinţă, vătămare corporală şi conducere fără permis, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. 

CITEȘTE ȘI:

Un tânăr a încercat să se sinucidă după o ceartă cu iubita! Un câine i-a salvat viața în ultimul moment

Aveți grijă unde vă parcați mașina! Ce au făcut doi șoferi din Baciu de s-au trezit cu mașina acoperită de gunoaie? FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter