Actualitate

Aveți grijă unde vă parcați mașina! Ce au făcut doi șoferi din Baciu de s-au trezit cu mașina acoperită de gunoaie? FOTO

Doi șoferi din comuna Baciu, județul Cluj, s-au trezit cu mașinile acoperite de gunoi. Motivul: și-au parcat mașinile în zona coșurilor de gunoi.

Doi șoferi din comuna Baciu, județul Cluj, s-au trezit cu mașinile acoperite de gunoi/ Foto: Ciprian Manolescu - Locuiesc in com. Baciu/ Facebook Doi șoferi din comuna Baciu, județul Cluj, s-au trezit cu mașinile acoperite de gunoi/ Foto: Ciprian Manolescu - Locuiesc in com. Baciu/ Facebook

 

 


Mașinile a doi șoferi care a parcat în fața tomberoanelor de gunoi din comuna Baciu au fost acoperite cu saci de gunoi după ce au blocat accesul în zona respectivă.

Imaginile cu mașinile acoperite de gunoaie au fost postate pe un grup de Facebook din comuna Baciu.


CITEȘTE ȘI:
Un cal se plimbă liber pe strada Oașului din Cluj-Napoca: „Duminica, traficul e destinat și animalelor!” FOTO
Sens giratoriu FĂRĂ SENS în Dej. Din marcaje nu se mai înțelege nimic. Șofer: „Serios, eu m-am speriat!” FOTO

Din imaginea surprinsă și postată pe grupul de Facebook se poate observa cum două mașini u blocat accesul la coșurile de gunoi.

Posibil locatarii din zonă nu au fost mulțumiți de situație și i-au „taxat" pe șoferii neatenți, depozitând saci de gunoi pe parbrizul și capota mașinii.


Sunt mulţi şoferi care îşi parchează maşinile lângă pubelele de gunoi. Din cauza acestora, angajaţii de la salubritate nu pot să ridice deşeurile, iar aspectul îi afectează pe toţi locuitorii din zonele respective.

Singura soluție pentru acești șoferi este să elibereze zonele din fața coșurilor de gunoi pentru a nu bloca accesul.

CITEȘTE ȘI:

POZA ZILEI. Un clujean a blocat o bandă de circulație pentru că „nu avea unde parca”

Doi șoferi au reușit să blocheze traficul din Cluj-Napoca la o oră de vârf. Un BMW cu cutie automată a blocat o zonă intens circulată. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter