Național

Bancomat aflat lângă sediul Poliției, aruncat în aer de hoți

Bancomatul unei unităţi bancare, amplasat în centrul localităţii Castelu, județul Constanța, a fost aruncat în aer de hoți.

Bancomat aruncat in aer in constanța/ foto: captură B1/youtube.com Bancomat aruncat in aer in constanța/ foto: captură B1/youtube.com

 

 


Bancomatul unei unităţi bancare, amplasat în centrul localităţii Castelu, a fost ţinta hoţilor, el fiind distrus printr-o explozie, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.


Noaptea trecută, în jurul orei 03,15, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Rurală Medgidia au fost sesizaţi, prin apel 112, că un bancomat din comuna Castelu a fost spart, informează Agerpres.ro

Ancheta poliţiştilor în acest caz este în derulare.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, iar bancomatul este distrus ca urmare a unei explozii. 


Cercetările au fost preluate de poliţişti ai Serviciului Investigaţii Criminale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. 

În cauză sunt continuate cercetările în vederea stabilirii identităţii persoanelor implicate", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa. 


Bancomatul ar fi fost aruncat în aer, vineri, între orele 3 și 4 dimineața. Acesta ar fi fost amplasat chiar în preajma sediului de Poliție din comună, potrivit ziarulamprenta.ro

În urma exploziei, hoții ar fi sustras peste 100.000 de lei. 

CITEȘTE ȘI:

Patru bărbați care au spart mai multe bancomate din țară cu explozibil au fost ochiți de polițiști din elicopter

Polițiștii clujeni au ajutat la prinderea unor hoți care ARUNCAU ÎN AER bancomate

abonare newsletter