Actualitate

Patru bărbați care au spart mai multe bancomate din țară cu explozibil au fost ochiți de polițiști din elicopter

Patru suspecți că au detonat mai multe bancomate din țară, au fost prinși de către polițiști din elicopter în timpul unei operațiuni spectaculoase.

Patru bărbați carea au detonat mai multe bancomate din țară au fost ochiți de polițiști din elicopter Patru bărbați carea au detonat mai multe bancomate din țară au fost ochiți de polițiști din elicopter

 

 


Autoritățile din Galați au stat o noapte întreagă în căutarea celor patru indivizi care au pus bombe la mai multe bancomate din țară, conform Pro Tv.

 


Când se pregăteau să lovească din nou în localitatea Vrancea, cei patru au fost prinși din elicopter. Erau îmbrăcați în combinezoane care se asemănau celor purtate de angajați ai companiilor de utilitate publică.

Cei patru indivizi erau vizați de autorități de mai bine de o lună de zile, iar înainte de asta, erau plecați în străinătate.


Suspecții au folosit explozibil pentru a sparge bancomatele. Explozibilul a fost dezactivat după zeci de minute de către autorități.

„Foloseau praf de puşca din cartuşe de vânătoare ca să facă explozibilul”, a spus Bogdan Despescu, secretar de stat în MAI, conform aceeași surse.


Un martor a relatat întâmplarea, scoasă ca din filme: „Am auzit niște bubuituri. Am ieșit afară și zbierau: hoții, hoții. A venit și elicopterul. 4 inși au fost mi-au rupt și gardul. Au încercat să fugă cu mașina și au dat în gardul meu. I-au prins. Erau blindaţi cu toată aparatura. Ce aveau acolo în mașină, păreau profesioniști aşa. Îmi era frică. Se împânzise de poliţie”.

CITEȘTE ȘI:


Un urs care dădea târcoale unei stâni de oi a atacat ciobanul care le păștea

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter