Național

La 25 de ani, cu 270 km/h pe autostradă. Se întâmplă în România

Un şofer de 25 de ani a fost prins de poliţişti, sâmbătă, circulând cu viteza de 270 km/h pe un segment al autostrăzii A1 pe care limita de viteză era de 100 km/h.

sursă foto IPJ Arad sursă foto IPJ Arad

 

„Poliţiştii din cadrul Brigăzii Autostrăzi - Biroul de Poliţie Autostrada A1 Deva-Nădlac au desfăşurat activităţi pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră, acţionând pe tronsonul de autostradă Pecica-Nădlac. În cadrul activităţilor desfăşurate a fost depistat pe Autostrada A1, la km. 573, sensul de deplasare Arad - Nădlac, un autoturismul rulând cu viteza de 270 km/h, cu 170 mai mult decât limita maximă admisă pe acest sector de drum (limitat la 100 km/h)", a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.


Conducătorul autoturismului, un arădean de 25 de ani, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce vehicule pentru o perioada de 120 zile.

CITEȘTE ȘI:

Lotul 2 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, dat în trafic săptămâna aceasta! Acces pe ambele sensuri, în zona alunecării de teren de la Oiejdea

Bărbat din Arad, arestat după ce și-a omorât în bătaie un prieten. Cei doi erau beți

Șofer, prins de radar cu 142 km/h pe strada Traian Vuia. Vitezomanul a rămas fără permis și s-a ales cu amendă

Ultimele Stiri
abonare newsletter