Ştiri din Transilvania

Bărbat din Arad, arestat după ce și-a omorât în bătaie un prieten. Cei doi erau beți

Un tânăr din judeţul Arad a fost reţinut şi ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile în cazul morţii unui bărbat din Pecica.

Un tânăr din judeţul Arad a fost reţinut şi ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile în cazul morţii unui bărbat din Pecica/ FOTO: pixabay.com Un tânăr din judeţul Arad a fost reţinut şi ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile în cazul morţii unui bărbat din Pecica/ FOTO: pixabay.com

 

 


Un tânăr din judeţul Arad a fost reţinut şi ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile în cazul morţii unui bărbat din Pecica, care a fost bătut în noaptea de 13 spre 14 august, iar ulterior a decedat în spital din cauza rănilor.

 


Suspectul are 25 de ani şi ar fi consumat alcool împreună cu victima, însă ar fi ajuns la o altercaţie, a informat, miercuri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

„După ce a consumat alcool împreună cu victima în vârstă de 48 de ani (în interiorul imobilului unde inculpatul locuia în chirie în localitatea Pecica), între inculpatul Ş.I.F. şi victima U.I. a existat un conflict fizic în care inculpatul a lovit victima de trei ori cu palma peste cap, apoi peste picioare, moment în care victima a căzut şi s-a lovit cu capul de teracotă, inculpatul continuând să lovească victima cu picioarele în zona capului şi a corpului şi cu pumnii în zona feţei. După ce i-a aplicat lovituri aproximativ 30 de minute, inculpatul a lovit victima în baia locuinţei, unde a spălat-o pe faţă de sânge, după care a scos-o afară din casă, victima plecând pe picioarele sale”, se arată într-un comunicat al procurorilor.


A doua zi dimineaţa, un localnic a sunat la 112 si a sesizat că un bărbat zăcea în stare de inconştienţă pe strada 113 din Pecica. Poliţiştii şi un echipaj medical s-au deplasat la locul indicat, găsind victima în stare de comă, cu traumatisme cranio-cerebrale acute închise. Transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, pacientul a fost mutat în aceeaşi zi la Spitalul Judeţean din Timişoara, Secţia Neurochirurgie, iar în 18 august a fost transferat la Spitalul Judeţean din Oradea, Secţia ATI. Victima a decedat din cauza rănilor în 23 august.

Procurorii informează că suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru „loviri sau vătămări cauzatoare de moarte”.


 

CITEȘTE ȘI:

Trei bărbați din Cluj-Napoca și Turda, arestaţi preventiv pentru trafic de droguri. Ce au găsit procurorii? VIDEO

Tânăr din Zalău, arestat pentru consum şi comercializare de etnobotanice. Acesta cumpăra drogurile din Cluj

Tânărul care a agresat un polițist în Cămărașu, arestat pentru 30 de zile. I-a dat un pumn în față și a fugit

Ultimele Stiri
abonare newsletter