Actualitate

Scandal la o nuntă din Cluj-Napoca! Un bărbat a amenințat nuntașii cu un pistol și a tras 2 focuri

Un scandal monstru a avut loc în dimineața de duminică la o nuntă din municipiul Cluj-Napoca, între mai multe persoane. Un bărbat a scos un pistol și a amenințat câțiva nuntași.

Un bărbat a amenințat nuntașii cu un pistol și a tras două focuri / Foto: pixabay.com Un bărbat a amenințat nuntașii cu un pistol și a tras două focuri / Foto: pixabay.com

 

 


În noaptea dintre sâmbătă și duminică, în Cluj-Napoca a avut loc o nuntă la care s-a pornit un scandal de proporții.

 


În timpul conflictului, un bărbat a scos un pistol cu care i-a amenințat pe ceilalți nuntași și a tras două focuri. Din fericire, pistolul era unul de tip Airsoft, însă nuntașii nu știau acest lucru și s-a creat panica.

Cum s-a petrecut incidentul

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că în timpul nunții, în curtea exterioară a spațiului respectiv, ar fi fost un conflict spontan între nuntași, iar „un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din comuna Florești ar fi amenințat celelalte persoane cu un pistol tip Airsoft, iar apoi ar fi tras două focuri”, potrivit IPJ Cluj.


Ulterior, acesta ar fi părăsit locația cu o mașină, alături de alte două persoane, dar a fost identificat la scurt timp de polițiști.

Față de acesta s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat instanței de judecată, cu propuneri legale:


„La data de 11 septembrie a.c., în jurul orei 04.15, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la o altercație care a avut loc între mai multe persoane, la o sală de evenimente din municipiu, unde un bărbat ar fi amenințat și utilizat o armă neletală și nesupusă autorizării, de tip Airsoft. La scurt timp de la sesizare, polițiștii au identificat persoana în cauză, față de aceasta fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. În urma incidentului nu au fost persoane rănite”, a transmis, pentru monitorulcj.ro, IPJ Cluj.

Dosar penal

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și amenințare, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.


Totodată, în cadrul verificărilor demarate, s-a stabilit că la incident ar fi participat încă un bărbat, fiind continuate activitățile investigative, în vederea depistării și luării măsurilor legale și față de acesta.

CITEȘTE ȘI:

Bărbat, reținut după ce și-a amenințat concubina cu violența în Cluj-Napoca. A încălcat ordinul de protecție

Tânără din Cluj, hărțuită de un rapper și amenințată cu moartea. Hărțuitorul ar fi fost agresat de un polițișt

Ultimele Stiri
abonare newsletter