Național

Un băiat a tras cu un pistol cu aer comprimat într-un grup de tineri, din mașină, în Botoșani

Un tânăr de 20 de ani este cercetat penal după ce, în timp ce se afla într-o maşină, ar fi coborât geamul şi ar fi tras cu un pistol cu aer comprimat asupra unor tineri aflaţi pe marginea drumului.

Un băiat a tras cu un pistol cu aer comprimat într-un grup de tineri / Foto: depositphotos.com Un băiat a tras cu un pistol cu aer comprimat într-un grup de tineri / Foto: depositphotos.com

 

 


Un tânăr de 20 de ani este cercetat penal după ce, în timp ce se afla într-o maşină, ar fi coborât geamul şi ar fi tras cu un pistol cu aer comprimat asupra unor tineri aflaţi pe marginea drumului, a anunţat, duminică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu.

 


Potrivit sursei citate, poliţiştii din oraşul Săveni efectuează în acest caz cercetări pentru comiterea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi lovire sau alte violenţe.

„Din cercetări a reieşit faptul că, la data de 10 septembrie 2022, un tânăr de 20 de ani, care se afla în calitate de pasager într-un autoturism ce se deplasa pe drumul public din localitatea Bozieni, ar fi tras cu un pistol cu aer comprimat asupra unui grup de tineri aflaţi pe marginea părţii carosabile, nimerind pe unul dintre aceştia”, a afirmat Nenişcu.


După comiterea faptei, tânărul a aruncat arma, care a fost găsită ulterior de către poliţişti.

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, rana provocată fiind superficială.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Scandal la o nuntă din Cluj-Napoca! Un bărbat a amenințat nuntașii cu un pistol și a tras 2 focuri

Românul care și-a împușcat trei colegi și un polițist în Spania a fost eutanasiat. Era cunoscut ca „Pistolarul din Tarragona”

Ultimele Stiri
abonare newsletter