Național

Copil de 4 ani, găsit mort în piscină. După incident mama a fugit de acasă și s-a spânzurat

Un copil de 4 ani s-a înecat, miercuri, în piscina din curte, în timp ce se afla în îngrijirea mamei. Aceasta a fost găsită joi dimineața spânzurată.

Un copil de 4 ani s-a înecat, miercuri, în piscina din curte, în timp ce se afla în îngrijirea mamei. Aceasta a fost găsită joi dimineața spânzurată/ Foto: pixabay.com Un copil de 4 ani s-a înecat, miercuri, în piscina din curte, în timp ce se afla în îngrijirea mamei. Aceasta a fost găsită joi dimineața spânzurată/ Foto: pixabay.com

 

 


Un copil de 4 ani s-a înecat, miercuri, în piscina din curte, în timp ce se afla în îngrijirea mamei, iar aceasta a fugit de acasă după incident, fiind extrem de tulburată, a informat miercuri, IPJ Dâmboviţa.

 


„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au fost sesizaţi, prin 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că un copil s-a înecat. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, din primele verificări, au constatat că un minor de 4 ani, care se afla în grija mamei, ar fi căzut într-o piscină situată în curtea locuinţei. Din nefericire, a fost declarat decesul copilului, cadavrul fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei”, precizează IPJ Dâmboviţa.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Mama copilului a fugit de acasă după ce s-a produs incidentul.


„Întrucât ulterior producerii evenimentului mama copilului a părăsit locul respectiv, aflându-se într-o stare de tulburare emoţională, la acest moment, sunt efectuate activităţi de căutare a acesteia”, mai anunţă IPJ Dâmboviţa.

Potrivit polițiștilor citați de g4media, mama copilului de 4 ani a fost găsită joi dimineață spânzurată de un copac. 


 

CITEȘTE ȘI:

Copil de 11 ani, găsit mort în piscina unei pensiuni din Maramureș. Medicii nu l-au mai putut salva

Copilul dispărut în lacul Laguna Albastră A MURIT! ATENȚIE, IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL

Bărbatul din Turda care a sărit în mare să își salveze copilul a murit. Turdeanul nu știa să înoate

Ultimele Stiri
abonare newsletter