Actualitate

Copilul dispărut în lacul Laguna Albastră A MURIT! ATENȚIE, IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL

Adolescentul de 15 ani dispărut în apele lacului Laguna Albastră de lângă Aghireșu, județul Cluj, a fost găsit de pompieri. Din nefericire, copilul a fost declarat mort.

În ciudat eforturilor depuse de medici, copilul a fost declarat mort/ Foto: ISU Cluj În ciudat eforturilor depuse de medici, copilul a fost declarat mort/ Foto: ISU Cluj

 

UPDATE ORA 20:01


În ciuda eforturilor depuse de medici, minorul a fost declarat mort. 

„Update Aghireșu Laguna Albastră: A fost declarat decesul”, a transmis ISU Cluj.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


ATENȚIE! URMEAZĂ IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL

Medicii au încercat să-i salveze viața copilului/ Foto: ISU Cluj

 

„În jurul orei 17.00, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au fost sesizați despre faptul că este posibil ca un minor, în vârstă de 15 ani, să se fi înecat în lacul Laguna Albastră, din localitatea Aghireșu.


Minorul de 15 ani, din județul Sălaj a fost scos din apă de scafandrii ISU, echipajul medical prezent la fața locului declarând decesul, anterior fiind efectuate manevrele de resuscitare ale acestuia. În cauză, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor a fost întocmit un dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

Știrea inițială


Adolescentul de 15 ani, care a căzut vineri după-masa în Laguna Albastră, a fost găsit de către pompieri și adus la mal. 

În sprijinul ISU a fost solicitată și o ambulanță SAJ, iar salvatorii au început manevrele de resuscitare asupra minorului.

„A fost solicitată ambulanță SAJ cu medic in sprijinul ISU, persoana in cauză a fost găsită în apă și scoasă la mal de către pompieri. Au fost începute manevrele de resuscitare”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

La fața locului se află un echipaj de prim ajutor, un echipaj de intervenție în situații de urgență și un echipaj cu barcă de salvare.

 

SURSĂ VIDEO: ISU Cluj

CITEȘTE ȘI:

Minor de 15 ani, DISPĂRUT în lacul Laguna Albastră din județul Cluj

Adolescentul dispărut în apele Someşului Mic a fost găsit MORT

Un bărbat a murit înecat în Someș, la Bonțida. Medicii nu l-au mai putut salva

Ultimele Stiri
abonare newsletter