Național

Udrea, mesaj din închisoare de ziua de naștere a fiicei sale: „Oriunde aș fi, te iubesc cel mai mult pe lumea asta!”

Fostul ministrul al Turismului Elena Udrea a trimis un mesaj din închisoare de ziua de naștere a fiicei sale, care împlinește patru ani.

Elena Udrea i-a trimis un mesaj fiicei sale din închisoare / Foto: Elena Udrea-Facebook

 

 


Fiica Elenei Udrea, fost ministru al Turismului, împlinește marți, 20 septembrie, vârsta de patru ani.

Cu această ocazie, mama s-a i-a trimis un mesaj emoționant din închisoare:


„La mulți ani iubirea mea, Eva Maria! Cerurile s-au deschis astăzi pentru tine. L-am rugat pe Dumnezeu să crești sănătoasa și fericită, să-ți aștearnă în față o cale ușoară, pe care să mergi cu încredere și pe care să ți-o lumineze cu lumina Lui și să ți-o umple cu iubirea Lui, o cale care să te ducă acolo unde îți dorești să ajungi. Mami, tati și buni te iubesc și sunt mereu cu tine! Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat să trăiesc această minune care ești în viața mea!  Îți mulțumesc pentru înțelegerea, puterea și dragostea ta pentru mine «până la infinitul, infinitului».

Să ști că în fiecare clipă gândurile mele sunt la tine și că oriunde aș fi te iubesc cel mai mult pe lumea asta! (Mama)”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a fostului ministru.


Elena Udrea, condamnată la 6 ani de închisoare

Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare, în dosarul Gala Bute. Ea este încarcerată la Penitenciarul Târgşor.

Udrea a fost condamnată definitiv pentru fapte de corupţie în iunie 2018, când se afla în Costa Rica. Recursul său în anulare a fost respins în 7 aprilie. La aceeaşi dată, autorităţile române au emis pe numele ei un mandat de arestare, reaminteşte un comunicat al CEDO. Udrea a fost arestată în aceeaşi zi în Bulgaria, în timp ce încerca să ajungă în Grecia, a mai reţinut instanţa de la Strasbourg.


Mandatul european a fost confirmat de justiţia bulgară, iar ca urmare Udrea a sesizat marţi CEDO, solicitând suspendarea de urgenţă a executării mandatului european de către autorităţile din Bulgaria. Ea a cerut totodată să nu fie extrădată în România.

Udrea a invocat în sprijinul cererii sale mai multe articole din Convenţia Europeană a Drepturilor Omului, arătând în special că urmează să fie închisă în condiţii necorespunzătoare, din cauza supraaglomerării penitenciarelor din România. Ea a afirmat şi că a primit ameninţări cu moartea în timp ce se afla în arest preventiv. 
De asemenea, a susţinut că a fost condamnată de o instanţă constituită nelegal, care nu a fost independentă şi imparţială, a mai reţinut CEDO.


Argumentele ei nu i-au convins pe magistraţii europeni, care „au decis să respingă aplicarea măsurii provizorii”, a comunicat CEDO, fără a-şi motiva decizia.

CITEȘTE ȘI:

Udrea ar putea scăpa de dosarele penale. O judecătoare insistă să ceară lămuriri în Bulgaria

Elena Udrea, mesaj disperat din închisoare: „Nu îmi pot vedea copilul de mai bine de 3 luni”

Ultimele Stiri
abonare newsletter