Național

Elena Udrea, mesaj disperat din închisoare: „Nu îmi pot vedea copilul de mai bine de 3 luni”

Elena Udrea a transmis un mesaj disperat din închisoare după decizia de eliberare a fostului viceguvernator al BNR Bogdan Olteanu. Fostul ministru critică justiția din România.

Elena Udrea, închisă pentru 6 ani în închisoare / Foto: Elena Udrea-Facebook Elena Udrea, închisă pentru 6 ani în închisoare / Foto: Elena Udrea-Facebook

 

 


Fostul ministrul al Turismului Elena Udrea a criticat justiția din România după decizia de eliberare a lui Bogdan Olteanu și s-a plâns că nu și-a văzut copilul de 3 luni.

 


Ea consideră că a fost „băgată” ilegal în închisoare, iar alții sunt eliberați legal din închisoare:

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„Ce fel de Justiție este cea în care unii sunt eliberați legal din închisoare ca urmare a respectării de către judecatori a deciziei CCR (cea privind prescripția), în timp ce eu am fost băgată ilegal în închisoare, ca urmare a încălcării de către anumiți judecători a deciziei CCR (cea privind ilegalitatea compunerii completului de judecată)? O încălcare brutală și abuzivă care face ca eu să stau arestată ilegal deja de 300 de zile și din cauza căreia nu îmi pot vedea copilul de mai bine de 3 luni”, scrie într-un mesaj pe pagina de Facebook a fostului ministru Elena Udrea.


La începutul lunii aprilie, Elena Udrea a fugit din România, înainte ca Instanţa supremă să confirme condamnarea de 6 ani închisoare primită în dosarul „Gala Bute”.

Pe 7 aprilie, Udrea a fost prinsă de poliţia de frontieră din Bulgaria, în timp ce încerca să treacă în Grecia cu un autoturism pe la punctul de trecere Kulata.


În 10 iunie, Curtea de Apel din Sofia a admis cererea autorităţilor române privind extrădarea Elenei Udrea, ea fiind adusă în ţară şi încarcerată la Penitenciarul Târgşor.

În iunie 2018, Udrea a fost condamnată definitiv la 6 ani închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu, însă a fugit la acea vreme din România, fiind depistată şi încarcerată în Costa Rica.

CITEȘTE ȘI:

Elena Udrea a fost adusă în România! Fostul ministru va sta 6 ani în închisoare

Elena Udrea spune că nu există justiție pentru ea în România sau Bulgaria: „Copilului o să-i spun o minciună”

abonare newsletter