Monitorul Cartierelor

FOTO Ultimele finisaje la noul parc din Florești. „Ar trebui să schimbăm legea: alegeri ANUAL!”

Lucrările la noul parc de agrement din Florești, amenajat în locul fostului poligon de tragere, sunt pe ultima sută de metri.

 

 


Noul parc de joacă și agrement de peste 15.000 mp, amenajat în locul fostului poligon din Florești, este pregătit pentru inaugurare. În acest weekend, muncitorii au montat rulourile de iarbă, iar primarul comunei Florești, Horia Șulea, promite că noul parc va fi inaugurat în august.

 


„Când văd cum înflorește toată țara în această perioadă, mă gândesc că ar trebui să schimbăm legile: alegeri în fiecare an! Am depăși Elveția...”, este unul dintre comentariile la fotografiile postate de Șulea, pe Facebook. În replică, edilul a sugerat că, la Florești, este un „fenomen ce a început acum 10-12 ani”.

Reamintim, că noul spațiu verde din Florești va avea 15.760 mp, cu o suprafață de joacă de 965 de mp și spații verzi amenajate de 5.390 de mp. Copiii vor avea 5 ansambluri mari de joacă, balansoare, echipament de joacă de cățărare, leagăne sau o minitribună. Șulea anunțase încă din 2017 că dorește să transforme fostul poligon într-un parc, iar lucrările au debutat în septembrie 2019.


CITEȘTE ȘI:

Cine aglomerează Clujul? 20.000 navetişti/zi. Cei mai mulţi vin din Floreşti, Baciu şi Apahida. „Fără Cluj-Napoca, judeţul s-ar prăbuşi”

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter