Monitorul Cartierelor

Emil Boc: „Au transformat un drum de câmp și au distrus toată calitatea vieții în Grigorescu!”

Aglomerația din Florești s-a mutat de pe drumul național, pe drumurile ocolitoare, mai exact, pe așa-zisa „centură” Grigorescu-Florești și pe Drumul de Sud, care trece prin spatele magazinului Metro.

Emil Boc: „Au transformat un drum de câmp și au distrus toată calitatea vieții!”Emil Boc: „Au transformat un drum de câmp și au distrus toată calitatea vieții!” Emil Boc: „Au transformat un drum de câmp și au distrus toată calitatea vieții!”Emil Boc: „Au transformat un drum de câmp și au distrus toată calitatea vieții!”

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, susține că, deși nu are cum să intervină în Florești sau Baciu, viitoarea Centură Metropolitană va prelua întreg traficul greu din zonele critice ale municipiului, cum ar fi cartierul Grigorescu. Edilul dorește o abordare integrată pe viitor în materie de construcție urbană.

„Nu mai pot accepta politici de genul, că cel din Baciu face la intrarea în Cluj niște imobile și îmi periclitează toată calitatea vieții dintr-o zonă, fără să se gândească cum ajung oamenii ăia la Cluj sau la fel cum s-a întâmplat și în alte părți”, a declarat Emil Boc, într-o emisiune online, afirmând că „vremea haiduciei” a apus la Cluj.


„Mă uit la ce îmi spun cei din Grigorescu care, printr-o transformare a unui drum de câmp în drum de circulație, au distrus toată calitatea vieții de pe Donáth și a oamenilor din Grigorescu. Cel de la Florești face singur, nu are niciun fel de conexiune cu Clujul, eu nu am nicio competență dincolo de granița administrativă. Gata, haiducia trebuie să înceteze, atât cu privire la Baciu, cât și la Florești!”, a mai punctat Emil Boc.

CITEȘTE ȘI:


ATENȚIE! Trafic BLOCAT pe Centura Grigorescu-Florești și pe Drumul de Ocolire Sud

abonare newsletter