Actualitate

ATENȚIE! Trafic BLOCAT pe Centura Grigorescu-Florești și pe Drumul de Ocolire Sud

Aglomerația din Florești s-a mutat de pe Drumul Național, pe drumurile ocolitoare, mai exact, pe centura Grigorescu-Florești și pe Drumul de Sud, care trece prin spate pe la magazinul Metro.

Trafic BLOCAT pe Centura Grigorescu-Florești Trafic BLOCAT pe Centura Grigorescu-Florești

Mulți floreșteni aleg ruta Grigorescu-Florești pentru a scăpa de aglomerație de pe drumul principal. Se pare însă că, această varianta ocolitoare nu a rezolvat problema traficului îngreunat, coloanele întinzându-se pe kilometr întregi.

„Stau în zona aceea de doi ani și zilnic la orele de vârf de coloană. Drumul nu se poate lărgi. În timpul zilei când sunt mașini pe ambele sensuri e normal să se aștepte pentru că nu ai cum să muți casele oamenilor ca să faci drumul mai larg, ca să nu mai zic că ajungi în Grigorescu și oricum trebuie să stai în două intersecții și ambele variante au semafor sau sens giratoriu, deci chiar dacă nu sunt multe mașini, oricum se așteaptă în coloană. Pe scurt, toată lumea știe că e așa acolo într-o zi normală. Acum că sunt lucrări pe principală spre Florești, n-avea cum să fie mai ok pe sus”, a explicat un tânăr care locuiește în apropiere de varianta ocolitoare.


Drumul de sud, proaspăt asfaltat, la fel de aglomerat

Ceea ce trebuie să fie Centura Ocolitoare de Sud, care ar fi trebuit să decongestioneze traficul dintre Florești și Cluj a devenit la fel de aglomerat.

Oamenii acuză că aglomerația se datorează faptului că Centura nu a fost realizată până la final, asfaltându-se doar drumul comunal.


CITEȘTE ȘI:

În an electoral și plină pandemie de coronavirus, Șulea vrea parteneriat public-privat pentru Centura Ocolitoare a Floreștiului

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter