Monitorul Cartierelor

Coşuri de gunoi distruse în parcul Ştefan cel Mare - FOTO

Parcul Ştefan cel Mare, din spatele Teatrului Naţional este presărat din metru în metru cu coşuri de gunoi, dar multe dintre acestea sunt distruse ori au dispărut cu totul.

În unele cazuri, din coşul de gunoi distrus a mai rămas doar capacul, iar în alte situaţii nici măcar acesta nu mai există, ci doar suportul metalic fixat în pământ. Clujenii nu sunt prea deranjaţi de faptul că au dispărut unele coşuri, dar măcar spun ca măcar să fie înlăturate cu totul urmele acestora.

“Arată urât urmele distrugerii coşurilor, dar sincer nici nu m-aş supăra dacă ar mai lua din ele că oricum sunt prea multe. Oamenii civilizaţi nici nu au nevoie de coşuri de gunoi puse pe toţi stâlpii din oraş. Dacă ai o hârtie sau un ambalaj de la ceva îl poţi pune în sacoşă şi îl duci acasă la propriul tău coş de gunoi”, este de părere un tânăr.


În parcul respectiv, nu doar coşurile de gunoi distruse sunt o problemă ci şi starea proastă în care se află aleile din parc. Monitorul de Cluj a semnalat şi această problemă în urmă cu câteva luni, iar reprezentanţii autorităţilor locale au promis că în primăvară este posibil să înceapă lucrările de reparare a aleilor, dar acest lucru nu s-a întâmplat. “Am intervenit anul trecut la toate aleile din jurul Teatrului Naţional. În primăvară vom interveni cu lucrări şi la zonele verzi din parc şi dacă se impune, vom face reparaţii şi la alei”, au precizat reprezentanţii Biroului Mass-Media din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, în luna februarie.

Aleile sunt în continuare crăpate şi presărate de gropi.

Ultimele Stiri
abonare newsletter