Monitorul Cartierelor

DÂMBUL ROTUND - Pereţii caselor, crăpaţi din cauza traficului greu

Calea Baciului va intra în reparaţii anul acesta, alături de alte artere importante din oraş. Cetăţenii care locuiesc pe strada respectivă cer mai mult decât o simplă asfaltare.

Proprietarii caselor de pe Calea Baciului din cartierul Dâmbul Rotund se plâng că le crapă pereţii imobilelor din cauza traficului greu de pe stradă. Oamenii speră ca odată cu modernizarea străzii să fie rezolvată şi această problemă. “Sper că reabilitarea străzii Calea Baciului presupune să-i faceţi şi fundaţie pentru că altfel noi, cei care locuim aici, nu scăpăm de trepidaţiile produsă de maşinile grele şi casele noastre vor avea în continuare de suferit. Noi am respectat cerinţele Primăriei şi am construit la aliniamentul străzii şi avem pretenţia să ne creaţi şi dvs condiţiile necesare pentru a putea trăi decent”, scrie un clujean pe un site specializat în sesizări şi reclamaţii la adresa autorităţilor locale.

Reprezentanţii Biroului Mass-Media au menţionat că Direcţia Tehnică are în vedere aspectele semnalate de cetăţeni.


Primarul Emil Boc a anunţat la începutul anului că trei artere importante din oraş vor intra în reparaţii anul acesta: Calea Turzii, Calea Baciului și strada Traian Vuia. 

abonare newsletter