Monitorul Cartierelor

Haos în trafic. Strada Dragalina se închide!

Strada Dragalina se închide traficului rutier de luni, 3 aprilie. Primăria anunță restricții de circulație din cauza lucrărilor la malurile Someșului.

sursă foto monitorulcj.ro sursă foto monitorulcj.ro

 

Prin urmare, începând de luni, 3 aprilie, circulația pe strada General Dragalina, între str. Mamaia și str. Horea va fi închisă, iar pe tronsonul cuprins între Piața Horea, Cloșca și Crișan și strada Mamaia se va permite doar accesul riveranilor.


Traseele de deviere a circulației recomandate:

1.Dinspre cartierul Grigorescu spre Centru/str. Horea:

-str. Giuseppe Garibaldi-str. George Cosbuc-str. Card. Iuliu Hossu/Calea Moților - pe această rută este interzis accesul autovehiculelor cu greutatea mai mare de 7,5t, cu excepția transportului in comun;
-pod Napoca-Splaiul Indepndenței (viraj dreapta)-str.George Coșbuc-str. Card. Iuliu Hossu/Calea Moților;


2.Dinspre str. Horea/Centru spre cartierul Grigorescu:

-str.Horea-str. Emil Racovită-str. Gruia-str. Rahovei-str. C.A.Rosetti;
-str.Horea-str.George Barițiu-Splaiul Independenței-pod Napoca/pod Garibaldi.


Ca urmare a închiderii circulației pe str. Dragalina, stațiile de transport în comun „Dragalina Nord” și „Dragalina Sud” vor fi anulate, iar traseele autobuzelor de pe aceasta vor fi reconfigurate astfel:

1.Circulatia autobuzelor de pe liniile 27 și 28 dinspre cartierul Grigorescu va fi deviată la ieșirea de pe str. Octavian Goga pe podul Napoca-Splaiul Independenței-str. George Barițiu-str. Horea;
2.Circulația autobuzelor de pe liniile 26, 26L, 27, 28, 28B, 41, 44 spre cartierul Grigorescu va fi deviată pe str. George Barițiu-Splaiul Independenței-pod Napoca-str. Octavian Goga.


„Lucrările și traficul vor monitorizate în permanență, iar în situația în care se impune se vor identifica/propune și alte trasee alternative de circulație. Rugăm toți participanții la trafic să respecte semnalizarea rutieră și să identifice din timp traseele alternative pentru deplasare”, transmite Primăria Cluj-Napoca.

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunță necesitatea impunerii unor restricții de circulație ca urmare a avansării execuției lucrărilor care fac obiectul proiectului european „Revitalizarea culoarului de mobilitate nemotorizată aferent Someșului. Modernizarea și extinderea infrastructurii pietonale și ciclistice pe malurile râului”.


Astfel, în cadrul proiectului se impune execuția în prealabil a lucrărilor de înlocuire a rețelei de apă și reabilitarea conductei de canalizare.

CITEȘTE ȘI:

Strada General Dragalina în trecut și prezent. Locul poartă numele unui general născut acum peste 130 de ani. FOTO

Strada Dragalina este încă închisă pentru reparații, la două zile de la inundație

Atenţie şoferi! Cum era să-şi „rupă” maşina un clujean pe strada Drăgălina – VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter