Monitorul Cartierelor

Avans substanțial. Lucrările la Parcul Armătura, realizate în proporție de 86% FOTO

Execuția lucrărilor la Parcul Armătura, aflat în proces de reamenajare, avansează considerabil. Vezi care sunt lucrările ce urmează să fie finalizate.

Lucrările la Parcul Armătura, în stadiu avansat/ Foto  BaseliDrumConsult Facebook.com Lucrările la Parcul Armătura, în stadiu avansat/ Foto BaseliDrumConsult Facebook.com

 

 


La începutul lunii trecute lucrările din cadrul proiectului Parcullui Armătura au vizat asemenea segmente precum plantarea arborilor și a vegetației, retușuri la aleile pietonale și la terenul de sport.

 


Între timp, lucrările desfășurate au atins un grad de execuție de 86% din proiect. 

„Suntem foarte mulțumiți să vedem că proiectul avansează în ritm susținut și că lucrările sunt executate în proporție de 86%.


Lucrările care urmează să fie finalizate includ finisajele, pregătirea zonelor care vor fi însămânțate și realizarea spațiilor verzi. 

Lucrările la Parcul Armătura, în stadiu avansat/Foto BaseliDrumConsult Facebook.com

De asemenea, se va instala un covor de tartan pe zona terenului de sport pentru a oferi un spațiu modern și sigur”, potrivit constructorului. 


Lucrările la Parcul Armătura, în stadiu avansat/Foto BaseliDrumConsult Facebook.com

În cadrul lucrărilor de la Parcul Armătura, va fi extinsă suprafața aleilor pietonale, de la 250 de metri liniari la 2.000 de metri liniari. Vor fi și suprafețe pietonale, scuar și gradene de 850 de metri pătrați și 530 de metri liniari de piste de biciclete. Vor fi plantați 50 de arbori suplimentar față de ce există în momentul de față. Și în acest parc s-a construit un pod pietonal care va face legătura cu strada Nădășel.

Valoarea investiției este de 14 milioane de lei fără TVA. Termenul de finalizare este mijlocul anului 2023. Parcul are o suprafață de circa 3,2 hectare și este supus unor ample lucrări de revitalizare. Proiectul vizează lucrări de modernizare în Parcul Armătura, dar și în zona pârâului Nadăș. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

FOTO. Încă o pasarelă peste Someș, finalizată! Constructorul „turează motoarele” în Parcul Feroviarilor și Armătura

În ce stadiu se află lucrările la Parcul Armătura? Vezi filmare din dronă cu șantierul. VIDEO

Se lucrează de zor la revitalizarea Parcului Armătura. Filmare din dronă cu parcul din Iris. VIDEO

abonare newsletter