Horoscop

Suntem în sezonul Scorpionului! Curiozități și compatibilități surprinzătoare cu acest nativ

Începând din 23 octombrie și până pe 21 noiembrie (aproximativ), în astrologie este sezonul Scorpionului, numit și detectivul zodiacului.

Începând din 23 octombrie și până pe 21 noiembrie (aproximativ), în astrologie este sezonul Scorpionului, numit și detectivul zodiacului/ FOTO: pixabay.com Începând din 23 octombrie și până pe 21 noiembrie (aproximativ), în astrologie este sezonul Scorpionului, numit și detectivul zodiacului/ FOTO: pixabay.com

 

 


Zodia Scorpion, din zodiacul clasic european, reprezintă a 8-a zodie pe cercul zodiacal (care cuprinde 12 zodii), cu începere din 23 octombrie, încheindu-se pe 21 noiembrie.

 


Este o zodie feminină de apă, predominant emoţională, guvernată de Marte (zeul războiului) şi Pluto (zeul misterelor, al subteranelor).

Scorpionul, cel mai ambițios din zodiac

Este semnul cel mai ambiţios din zodiac. Cel născut sub acest semn are o fire profundă căreia nu-i place superficialitatea, mai ales când miza este legată de interesele sale. Scorpionul are o nelinişte permanentă, fiind o persoană plină de susceptibilităţi şi bănuieli. Îl atrag lucrurile misterioase, făcute în umbra întunericului, potrivit www.eastrolog.ro. Are o putere magnetică considerabilă, fiind printre cei mai buni hipnotizatori.


Nativul din Scorpion este dotat din naştere cu o intuiţie care-i permite să aleagă acele câteva persoane în care să aibă încredere. Este atras de persoane puternice, cu multă influenţă asupra sa, chiar agresive. Critic şi pretenţios, dominator şi ambiţios, foarte puţini îi câştigă încrederea şi cu atât mai puţini prietenia. Se ataşează greu de un lucru sau un om, dar când face pasul, ataşamentul său este fără margini. Toate sentimentele pot fi mult mai intense la cei născuţi în această zodie: dragostea şi ura, dar şi gelozia şi loialitatea.

  • Piatra mistică - topaz
  • Ziua norocoasă - marţi
  • Numerele norocoase - 2,4
  • Culori norocoase - roşu, violet
  • Simţul cel mai dezvoltat - gustul

Alimentele benefice: ceapa, urzica, spanacul, leurda, salata, prazul şi ardeii capia. Adoră peştele, fructele de mare şi bucătăria complexă.


CITEȘTE ȘI:

Cea mai răzbunătoare zodie. Nativul care caută toate punctele slabe

Zodiacul banilor. Top 4 nativi care nu se pot abține din a cheltui bani inutil și au probleme financiare

 

Inconsecvenţi şi gurmanzi, cei născuţi sub acest semn mănâncă atunci când le este foame, dar şi atunci când li se face poftă. Nativii sunt atraşi de bucătăria orientală şi pot fi unii dintre cei mai buni bucătari, pentru că spiritul inventiv îi îndeamnă spre combinaţii neobişnuite, speciale şi deosebit de gustoase.


Curiozități despre nativii Scorpion, în funcție de gen

Bărbatul Scorpion este plin de contradicţii: când protector, fermecător, onest, generos, înţelegător şi sincer, când violent, egoist, răzbunător, orgolios şi de o gelozie feroce. Îi place tot ceea ce este neconvenţional, straniu, paradoxal, iar printre lucrurile pe care le detestă se numără şi conformismul. Poate fi un bun organizator şi un apreciat lider, are o viziune de perspectivă asupra planurilor de viitor şi poate ajuta la orientarea celorlalţi spre atingerea scopurilor finale. Răbdarea, toleranţa şi înţelegerea sunt cheile ascensiunii lui, dacă este capabil să şi le însuşească. Relaţiile emoţionale sunt foarte intense când este vorba de propria familie. Îşi va creşte cu autoritate copiii, cultivând în ei trăsăturile unui caracter puternic.

Femeia Scorpion are o personalitate foarte puternică şi numeroase ambiţii personale. Temperamentală şi sentimentală, deschisă şi fără prea multe complexe, se străduieşte să fie mereu în centrul atenţiei. Are un farmec aparte pe care ştie să-l pună mereu în valoare, potrivit www.venus.org.ro. Este o femeie energică. Ştie foarte bine ce vrea şi îşi urmăreşte cu tenacitate scopurile. În ceea ce priveşte educaţia copiilor, îi va creşte cu afecţiune şi va încerca să le imprime propria concepţie despre viaţă.

Copiii născuţi în zodia Scorpionului au o mare putere de intuiţie şi de analiză, fapt care îi va uimi şi impresiona în mod plăcut pe părinţi. Sunt foarte inteligenţi. Gândesc mult, intens asupra fiecărui lucru, analizează tot ce cade în sfera interesului lor şi trag propriile concluzii, surprinzător de mature pentru vârsta lor. Le plac jocurile riscante şi este bine să li se tempereze agresivitatea şi chiar brutalitatea de care dau uneori dovadă. Sunt foarte dotaţi pentru studiu şi ajung adesea primii în clasă, fără prea mari eforturi. Apreciază lecturile de orice fel, dar mai ales cărţile de aventuri ori de istorie, pentru că setea lor de cunoaştere este deosebit de mare.

Compatibilitate cu alte zodii

  • Excelentă (100%) - Scorpion, Peşti
  • Bună (80%) - Capricorn, Fecioară
  • Delicată, riscantă (60%) - Vărsător, Leu
  • Dificilă, dar interesantă (50%) - Taur
  • Nerecomandabil (10%) - Săgetător, Balanță

CITEȘTE ȘI:

Zodia care minte de „îngheață apele”. Acest nativ este maestrul minciunilor

Zodia care îți câștigă încrederea și te manipulează cum vrea. În ce nativ nu trebuie să ai niciodată încredere

Zodiacul dragostei. Top 5 cele mai romantice zodii din horoscop de care te poți îndrăgosti instant

abonare newsletter