Horoscop

Zodiacul dragostei. Top 5 cele mai romantice zodii din horoscop de care te poți îndrăgosti instant

Zodiacul dragostei. Aceste 5 zodii sunt cele mai romantice și pasionale zodii din horoscop care îți pot da lumea peste cap, uneori doar cu o privire.

Zodiile cele mai bune în dragoste / Foto: pixabay.com Zodiile cele mai bune în dragoste / Foto: pixabay.com

 

 


Dragostea se arată sub multe forme: uneori este vorba despre gesturi mărețe, iar alteori doar prin mici atenții, iar fiecare zodie din horoscop are ceva specific când vine vorba de romantism.

 


Astrologia te poate ajuta să îți dai seama ce tipuri de personalitate ar putea fi cea mai potrivită persoană pentru a fi partenerul tău.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

În acest articol veți putea găsi topul zodiilor care sunt cele mai romantice din horoscop și care vă poate da întreaga lume peste cap.


Zodiacul dragostei. Top 5 cele mai romantice zodii. Gemeni

Gemenii visează la câteva moduri magice în care te poate cuceri. „Întotdeauna dorind ceva nou și diferit, ei vor menține lucrurile interesante și le va plăcea să descopere noi moduri către inima ta”, spune Jill Loftis, astrolog și fondator al Nuit Astrology, conform bestlifeonline.com. Sunt, de asemenea, meșteri de cuvinte și s-ar putea să citeze cuvinte de poezie sau să te impresioneze cu priceperea lor intelectuală.

Zodiacul dragostei. Top 5 cele mai romantice zodii. Balanța

Condusă de Venus, planeta iubirii, Balanța va aduce romantism în viața ta chiar și în cele mai banale momente. „Balanta este semnul care vrea să trimită aleatoriu o felicitare drăguță și prăjituri la biroul doar așa”, spune Marquardt, astrolog și cititor în cărți de tarot. Însă balanțele nu oferă doar despre cadouri dulci. Ei iau în serios compromisul și parteneriatul, așa că acordă o atenție deosebită dorințelor și intențiilor tale.


CITEȘTE ȘI:

Compatibilitate zodii. Cu ce zodie te potrivești cel mai bine și pe care trebuie să o eviți?

 

Zodiacul dragostei. Top 5 cele mai romantice zodii. Leu

Leilor le place să-și arate dragostea în moduri mărețe. „A crea starea de spirit potrivită, a planifica ținuta perfectă și a te face să te simți cea mai importantă persoană din lume sunt toate abilitățile Leului”, spune astrologul Loftis. Le place să fie sub lumina reflectoarelor, dar vor să te simți și tu în centrul atenției.

Zodiacul dragostei. Top 5 cele mai romantice zodii. Taur

Taurul este foarte sentimental, pasional și dorește să facă eforturi suplimentare pentru dragostea. „Nimeni nu-și poate face iubitul mai fericit și mai confortabil decât Taurul”, spune cititorul psihic și vindecatorul spiritual Emily Newman. Taurul este dedicat și devotat.

Zodiacul dragostei. Top 5 cele mai romantice zodii. Pești

Însă niciuna dintre aceste zodii nu îi întrece pe Pești. Peștii sunt semnul zodiacal cel mai romantic și merg pe dragostea clasică, fabuloasă ca la Hollywood. „Peștii au o aură din altă lume, care îi magnetizează și hipnotizează pe partenerii lor”, spune Marquardt. Să fii alături de Pești se poate simți ca și cum te-ai afla într-un basm sau într-un film. 

CITEȘTE ȘI:

Zodiile care au noroc la bani. Cum îți dai seama dacă te-ai născut într-o zodie care are noroc la bani.

Zodiacul iubirii la Berbec. Care sunt zodiile compatibile cu această zodie

Ultimele Stiri
abonare newsletter