Horoscop

Cea mai răzbunătoare zodie. Nativul care caută toate punctele slabe

Cea mai răzbunătoare zodie. Acești nativi nu ratează ocazie pentru a-și arăta colții atunci când sunt enervați, iar răzbunarea loc va fi una care greu poate fi uitată. Află cine este.

Zodia care se răzbună pe oricine îi greșește/ Foto: pixabay.com Zodia care se răzbună pe oricine îi greșește/ Foto: pixabay.com

 

Cea mai răzbunătoare zodie. Nu este un secret faptul că mulți dintre noi preferăm să ne răzbunăm pe o persoană care ne-a greșit, decât să ignorăm. Fiecare zodie are felul său de a face pe cineva să plătească pentru greșeli, însă această zodie lasă urme adânci în sufletul și viața victimei.


 

Poate fi greu de crezut, dar este vorba despre Fecioară.


Fecioară, cea mai răzbunătoare zodie

Cei născuți sub semnul Fecioarei știu cum se pot răzbuna pe persoanele care îi greșesc. O situație deranjantă pentru ei poate deveni scânteia care aprinde un întreg incendiu devastator.

Chiar dacă acești nativi au o înfățișare blândă și nevinovată, au o minte ageră și pot controla anumite situații cum doresc.


 

CITEȘTE ȘI:


Zodia care minte de „îngheață apele”. Acest nativ este maestrul minciunilor

Zodia care îți câștigă încrederea și te manipulează cum vrea. În ce nativ nu trebuie să ai niciodată încredere

 

Dar cum se răzbună Fecioarele? Nativii caută punctul slab al celui care a greșit şi dă lovitura sub centură, însă nu cu propriile mâini. Stilul Fecioarelor se bazează foarte mult pe bârfe şi intrigi.


Fecioarele au un orgoliu mare care de multe ori nu vor să recunoască că îl au. Nativii nu suportă să le fie subminată autoritatea, iar lumea să profite de pe urma lor. Totodată, dacă le atragem atenția unui Fecioare trebuie să ne pregătim să suportăm consecințele. Această zodie va arunca vorbe grele în stânga și în dreapta, cele mai multe dintre ele false.

Sunt în schimb nativi care în momentul în care le-ai greșit vor pleca brusc din viața ta, dar vor lăsa un mic cadou, o amintire care greu o vor putea uita ceilalți.

 

CITEȘTE ȘI:

3 zodii cu suflet de aur. Este indicat să-i ai pe acești nativi lângă tine

Zodiacul dragostei. Top 5 cele mai romantice zodii din horoscop de care te poți îndrăgosti instant

abonare newsletter