Externe

Foto. Soldatul rus care a primit permisiune de la soție să VIOLEZE femei în Ucraina. Convorbirea telefonică dintre cei doi

Un soldat rus a primit permisiune de la soția sa să VIOLEZE ucrainence. Vezi convorbirea telefonică dintre cei doi

Soldatul rus căruia soția i-a dat voie să violeze ucrainence/ Foto: antena3.ro Soldatul rus căruia soția i-a dat voie să violeze ucrainence/ Foto: antena3.ro

 

 


O anchetă jurnalistică a dezvăluit numele unui soldat rus care a discutat cu soția sa la telefon despre violarea femeilor din Ucraina, cât timp acesta se află în război.

 


Rezultatele anchetei, realizată de Radio Europa Liberă, arată că cei doi sunt soldatul Roman Bikovski de 27 de ani și soția sa Olga Bikovskaia.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

Convorbirea telefonică dintre cei doi a fost publicată în presa internațională și este unul dintre factorii care alimentează suspiciunile cu privire la violurile în masă care sunt comise de soldații ruși, pe timpul invaziei din Ucraina, scrie antena3.ro.


Convorbirea telefonică

Convorbirea telefonică dintre cei doi soți a fost interceptată de serviciile de securitate ucrainene din Herson, iar din aceasta se aude cum o femeie îi acordă soțului său permisiunea de a viola femei ucrainene cât timp e plecat.

Printre răsete, femeia îi spune soldatului că îi dă voie să facă acest lucru, dar trebuie să folosească un prezervativ.


Fragmentul relevant, în continuare:

  • Olga Bikovskaia: - Du-te și violează ucrainence. Dar să nu-mi spui.
  • Roman Bikovski: - Îmi dai voie?
  • Olga Bikovskaia, printre râsete: - Da, îți dau voie. Doar să-ți pui prezervativ.
Soldatul rus și soția sa, care i-a dat permisiunea să violeze femei în Ucraina, cât e plecat la război / Foto: Twitter - Antena3

Jurnaliștii care au desfășurat investigația au făcut rost de numerele de telefon ale celor doi din surse ale serviciilor de securitate și i-au depistat pe rețelele de socializare.

CITEȘTE ȘI:

Britanic din armata Ucrainei, capturat de ruși. Mama sa cere să fie eliberat: „Deja a fost bătut”

Schimb de prizonieri: Zelenski vrea să-l ofere pe apropiatul lui Putin, pentru ucrainenii captivi în Rusia

Ultimele Stiri
abonare newsletter