Externe

Momentul în care un avion rusesc lansează o rachetă înspre o casă. VIDEO - ATENȚIE! Imagini cu puternic impact emoțional

O filmare difuzată pe Telegram surprinde un avion rusesc care survolează mai multe case din Ucraina, la o altitudine foarte mică.

Momentul în care un avion rusesc lansează o rachetă înspre o casă. VIDEO - ATENȚIE! Imagini cu puternic impact emoțional Momentul în care un avion rusesc lansează o rachetă înspre o casă. VIDEO - ATENȚIE! Imagini cu puternic impact emoțional

 

Un avion rusesc a fost surprins în timp ce zbura pe deasupra mai multor case din Ucraina, la o altitudine foarte mică.


 

La un moment dat, aparatul de vânătoare lansează o rachetă în zonă, care lovește un obiectiv la sol. Panica izbucnește printre cei aflați în locuința de unde este filmată scena. Se aud inclusiv plânsetele unui copil, scrie Presshub.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Rusia a reluat atacurile cu rachetă 

În această dimineață, la ora locală 04:00, Rusia a atacat din nou cu rachete Ucraina.

Potrivit președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, 137 de ucraineni și-au pierdut viața în ultimele 24 de ore și 316 sunt răniți.


„137 de eroi, cetăţenii noştri” şi-au pierdut viaţa, a declarat preşedintele Zelenski într-o intervenţie video postată vineri pe site-ul preşedinţiei ucrainene.

 

ATENȚIE! Imagini cu puternic impact emoțional

 


CITEȘTE ȘI:

Rusia a reluat atacurile cu rachetă în Ucraina! Zelenski: „Eu sunt ținta numărul 1. Voi rămâne aici”

Centrala nucleară de la Cernobîl a fost capturată de Rusia

Război Rusia - Ucraina. 22 de morți în urma unei rachete lansate în zona Odesa

Ultimele Stiri
abonare newsletter