Actualitate

Război Rusia - Ucraina. 22 de morți în urma unei rachete lansate în zona Odesa

Război Rusia - Ucraina. 22 de persoane au murit într-un sat din regiunea Odesa, după ce o rachetă lansată de Rusia a explodat.

Război Rusia - Ucraina. 22 de morți în urma unei rachete lansate în zona Odesa Război Rusia - Ucraina. 22 de morți în urma unei rachete lansate în zona Odesa


22 de persoane au murit în satul Lipițkoe din Regiunea Odesa, după ce Rusia a lansat o rachetă spre o bază militară. Din primele informații, se pare că ar fi vorba despre 11 bărbați și 11 femei. 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

În ultimele ore, un elicopter rusesc a fost doborât în zona aeroportului Gostomel, lângă Kiev. Ucraina a anunțat că a luat prizonieri doi soldați ruși. 


Rusia a început să acționeze cu trupe și în zona centralei nucleare de la Cernobîl.  Vladimir Zelensky, președintele Ucrainei,  a declarat că militarii ruși încearcă să cucerească Centrala nucleară de la Cernobîl.  Șeful statului a mai adăugat  că soldaţii ucraineni luptă din greu pentru a evita un nou accident nuclear, similar cu cel din 1986.

CITEȘTE ȘI:

Cum ne afectează războiul din Ucraina, din punct de vedere economic? România, cea mai scăzută dependență de Rusia din regiune

Președintele american Joe Biden, reacție la ultimele acțiuni ale Rusiei: „Rusia a decis să rupă o bucată din Ucraina”

abonare newsletter