Externe

Dramă de nedescris! Un copil de 2 ani moare după ce o casă gonflabilă este spulberată de vânt. Mama însărcinată, devastată - VIDEO

Un băiețel de 2 ani și-a pierdut viața într-un tragic accident, după ce o casă gonflabilă în care se juca a fost spulberată de vânt. Incidentul s-a produs la o locuință particulară, unde mai mulți copii se aflau în interiorul structurii gonflabile.

Un copil de 2 ani a murit după ce o casă gonflabilă a fost spulberată de vânt. Sursă: video CBS Evening News Un copil de 2 ani a murit după ce o casă gonflabilă a fost spulberată de vânt. Sursă: video CBS Evening News

 

 


Din păcate, băiețelul, fiu al unui pompier, a suferit răni grave și a murit la spital. O altă fetiță care se juca cu el a fost și ea rănită, dar din fericire nu este în pericol de moarte.

 


Incidentul dramatic a avut loc sâmbăta trecută în sud-vestul Arizonei.

Tragedia a zguduit comunitatea locală și a stârnit din nou dezbateri privind siguranța structurilor gonflabile și importanța respectării normelor de siguranță, mai ales în condiții meteorologice nefavorabile, potrivit ABC News.


Mama băiețelului decedat așteaptă un alt copil care se va naște în câteva săptămâni. O campanie de strângere de fonduri a fost demarată pentru a oferi sprijin familiei în această perioadă dificilă. 

Tragedia din Arizona: Copil își pierde viața într-o casă gonflabilă

Potrivit autorităților locale, mai mulți copii se aflau în interiorul căsuței gonflabile, când vântul a spulberat structura. 


Băiețelul de 2 ani a murit la spital, unde ajunsese în stare foarte gravă. Fiu al unui pompier, el urma să aibă în curând un frățior: mama sa așteaptă un alt copil care se va naște în câteva săptămâni. 

CITEȘTE ȘI:
Dramă la festival. O dubiță cu înghețată calcă 29 de copii. 7 sunt în stare gravă! Video dramatic

O altă fetiță care se juca în căsuța gonflabilă spulberată de vânt a fost și ea transportată la spital cu răni, dar din fericire nu este în pericol de moarte. Se pare că fetița a scăpat cu un braț rupt. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

La un pas de tragedie. Autospecială de pompieri, deplasare riscantă prin fața trenului. Șoferul, cercetat disciplinar.

Anchetă la Spitalul Județean din Sibiu după ce o mămică a murit la câteva zile de la naștere. Femeia a fost trimisă acasă cu o zi înainte de la tragedie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter