Actualitate

Dramă la festival. O dubiță cu înghețată calcă 29 de copii. 7 sunt în stare gravă! Video dramatic

O dubiță care transporta înghețată a scăpat de sub control la un festival, rănind grav 29 de copii. Imaginile surprinse la fața locului sunt dramatice și prezintă momentul în care vehiculul coboară cu viteză un deal, lovind o mulțime de copii care participau la eveniment.

O dubiță care transporta înghețată a scăpat de sub control la un festival. Sursă: video Nexta O dubiță care transporta înghețată a scăpat de sub control la un festival. Sursă: video Nexta

 

 


Incidentul s-a petrecut în Kârgâzstan, unde avea loc un eveniment tradițional. 

 


O dubiță care transporta înghețată a plonjat pe deal fără frâne și s-a izbit de mulțime. Dintre cei 29 de copii răniți, 7 copii se află la secția de terapie intensivă.

Episodul s-a petrecut joi, 2 mai, în Jerge-Tal, unde avea loc un festival în haine tradiționale cu steaguri și cântece. 


Accident grav la un festival din Kârgâzstan: 29 de copii răniți după ce o dubiță a scăpat de sub control

Festivalul a fost întrerupt în câteva momente, în timp ce adulții și minorii erau angajați în coregrafii în fața camerelor de luat vederi și a dronelor care surprindeau scena. 

Aceleași camere au înregistrat însă momentul în care o dubă care transporta înghețată a plonjat în mulțime.


Potrivit Ministerului Sănătății, dubița a intrat în plin într-un grup de băieți cu vârste cuprinse între 9 și 16 ani, înainte de a se izbi de un foișor.

CITEȘTE ȘI:
Accident în Vinerea Mare în Sânpaul. Trei persoane se aflau în mașina avariată. FOTO

Dintre cei 29 de copii răniți, 18 au avut nevoie de spitalizare. Dintre aceștia, 7 copii se află la secția de terapie intensivă a spitalului regional, iar starea a 3 dintre ei este considerată foarte gravă. Ceilalți copii au fost spitalizați în condiții de gravitate medie.


Festival transformat în tragedie: 29 de copii răniți de o dubiță scăpată de sub control

Potrivit autorităților, furgoneta fusese folosită pentru a transporta înghețată pentru copiii care participau la eveniment. După ce a parcat, însă, proprietarul a uitat de frână. În timp ce descărca cutiile de înghețată, vehiculul, care devenise mai ușor, a început să se deplaseze și a ajuns să coboare dealul.

După cum explică presa locală, proprietarul vehiculului, în vârstă de 48 de ani, este un comerciant local care ajută în fiecare an la eveniment. În acest an, el adusese peste 3.000 de înghețate înainte de accidentul care l-a costat acum arestarea.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident grav în Căianu! 4 persoane, transportate la spital. FOTO

Accident grav în Sânpaul! 3 bărbați au ajuns la spital dintre care unul în stare gravă. VIDEO

abonare newsletter