Externe

Masacru în SUA. Un bărbat a deschis focul în mai multe locații şi a ucis 22 de persoane

Cel puţin 22 de persoane au fost ucise şi alte zeci au fost rănite în mai multe atacuri cu armă de foc în statul Maine din nord-estul Statelor Unite.

Cel puţin 22 de persoane au fost ucise şi alte zeci au fost rănite în mai multe atacuri cu armă de foc în statul Maine din nord-estul Statelor Unite/ Foto: Androscoggin County Sheriff's Office - Facebook Cel puţin 22 de persoane au fost ucise şi alte zeci au fost rănite în mai multe atacuri cu armă de foc în statul Maine din nord-estul Statelor Unite/ Foto: Androscoggin County Sheriff's Office - Facebook

 

 


Cel puţin 22 de persoane au fost ucise şi alte zeci au fost rănite în mai multe atacuri cu armă de foc în statul Maine din nord-estul Statelor Unite, suspectul aflându-se încă în libertate, potrivit mai multor mass-media americane şi autorităţi locale, informează AFP.

 


Există un atacator în oraşul Lewiston, a anunţat poliţia din Maine pe Facebook.

Suspectul este „încă în libertate”, potrivit poliţiei din comitatul Androscoggin, care a publicat fotografii în care apare un bărbat alb, înarmat cu o puşcă semi-automată. Împuşcăturile au avut loc în trei locuri: o pistă de bowling, un restaurant şi un centru logistic al unui supermarket Walmart, potrivit CNN.


Atacurile au provocat rănire a 50 - 60 de persoane. 

Mai multe școli și-au suspendat orele

Potrivit sursei citate anterior, în timp ce poliția continuă să caute pe atacator, școlile locale au anunțat că vor anula cursurile joi.


„Rămân o mulțime de necunoscute în acest moment. Informațiile se mișcă rapid, dar nu întotdeauna cu acuratețe. Vă rugăm să continuați să vă adăpostiți pe loc sau să ajungeți în siguranță. Vom continua să vă actualizăm cu informații și cu următorii pași, după caz", au declarat reprezentanții Lewiston Public School.

„Rămâneți aproape de cei dragi. Îmbrățișează-i. Rugăciunile noastre se îndreaptă către cei care au pierdut pe cineva în seara asta. Rugăciunile noastre se îndreaptă către toți cei care lucrează pentru a opri pierderile de vieți omenești”, se arată în postare.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un elev de 14 ani a deschis focul într-o școală din Belgrad. 8 elevi și un agent de pază au fost omorâți. VIDEO

VIDEO. Atac terorist la Viena. Mai multe persoane împușcate în stradă. ATENȚIE! Imagini cu puternic impact emoțional

abonare newsletter