Externe

Încă două persoane cu dublă cetăţenie israeliano-română au decedat, în contextul Războiului Israel-Hamas

Ministerul Afacerilor Externe confrimă decesul a încă două persoane cu dublă cetăţenie israeliano-română, în contextul confruntărilor dintre Israel și Hamas.

Încă două persoane cu dublă cetăţenie israeliano-română au decedat. FOTO: Captură ecran/ Facebook - Benjamin Netanyahu Încă două persoane cu dublă cetăţenie israeliano-română au decedat. FOTO: Captură ecran/ Facebook - Benjamin Netanyahu

 

 


Ministerul Afacerilor Externe confirmă sâmbătă decesul, în contextul situaţiei de securitate din Statul Israel şi Fâşia Gaza, a încă două persoane cu dublă cetăţenie israeliano-română, cu domiciliul în Israel.

 


„Ministerul Afacerilor Externe confirmă cu regret decesul, în contextul situaţiei de securitate din Statul Israel şi Fâşia Gaza, a încă două persoane cu dublă cetăţenie, israeliano-română, cu domiciliul în Statul Israel. Ministerul Afacerilor Externe transmite condoleanţe familiilor acestora”, precizează MAE, potrivit Agerpres.

De asemenea, Ambasada României la Tel Aviv este în dialog cu autorităţile israeliene pentru verificarea informaţiilor cu privire la dispariţia unei persoane cu dublă cetăţenie israeliano-română.


Până la acest moment, Ambasada României la Tel Aviv şi Consulatul General al României la Haifa nu au recepţionat solicitări de sprijin consular privind dispariţia sau decesul altor cetăţeni români în Statul Israel.

Ambasada României la Tel Aviv şi Consulatul General al României la Haifa menţin în permanenţă contactul cu autorităţile israeliene pentru verificarea informaţiilor cu privire la cetăţenii români, mai anunţă MAE.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Emil Boc, îngrijorat de situația din Israel. „Se ajunge la niște derapaje armate de nivelul celui de-al Doilea Război Mondial”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter