Externe

Un român a murit într-o avalanşă în Italia, când încerca să-și recupereze câinii

Un român în vârstă de 60 de ani a murit marţi într-o avalanşă în nordul Italiei în timp ce încerca să-şi recupereze de pe munte cei doi câini.

Un bărbat din România în vârstă de 60 de ani a murit marţi într-o avalanşă în nordul Italiei în timp ce încerca să-şi recupereze de pe munte cei doi câini/ Foto: pixabay.com Un bărbat din România în vârstă de 60 de ani a murit marţi într-o avalanşă în nordul Italiei în timp ce încerca să-şi recupereze de pe munte cei doi câini/ Foto: pixabay.com

 

 


Un bărbat din România în vârstă de 60 de ani a murit marţi într-o avalanşă în nordul Italiei în timp ce încerca să-şi recupereze de pe munte cei doi câini, a relatat presa locală, preluată de DPA.

CITEȘTE ȘI:
Un preot din județul Cluj a fost găsit mort într-o fântână adâncă de 10 metri
Șofer clujean, mort în condiții suspecte în Germania! A fost găsit decedat lângă mașină

Românul a fost surprins de vremea nefavorabilă şi s-a rătăcit sâmbătă în timpul unei drumeţii pe care o făcea alături de doi câini Husky în regiunea Valle Spluga, situată în provincia nordică Sondrio, aproape de graniţa cu Elveţia, a relatat agenţia italiană ANSA.

După ce a solicitat ajutorul echipelor de intervenţie, a reuşit să ajungă singur sâmbătă seară în partea inferioară a văii. Salvatorii au localizat cei doi câini, dar nu au reuşit să-i convinsă să-i urmeze, aşa că bărbatul a revenit pe munte ca să-şi recupereze câinii când a fost surprins de o avalanşă la o altitudine de circa 2.000 de metri. 

CITEȘTE ȘI:

A doua TRAGEDIE în Marea Roșie, Egipt. O româncă a MURIT după ce a fost atacată de un rechin

Panică pe o insulă din Grecia după ce un rechin de peste 3 metri a apărut aproape de țărm. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter