Externe

A doua TRAGEDIE în Marea Roșie, Egipt. O româncă a MURIT după ce a fost atacată de un rechin

Două femei au murit după ce au fost atacate de un rechin în Marea Roșie din Egipt. A doua victimă este o româncă, conform surselor Reuters.

O a doua femeie a murit după ce a fost atacată de un rechin în Marea Roşie, în Egipt/ Foto: depositphotos.com O a doua femeie a murit după ce a fost atacată de un rechin în Marea Roşie, în Egipt/ Foto: depositphotos.com

 

O a doua femeie a murit după ce a fost atacată de un rechin în Marea Roşie, în Egipt, la sud de oraşul Hurghada, a anunţat duminică Ministerul Mediului egiptean, surse precizând pentru Reuters că este vorba de o turistă româncă.


 

Două surse au declarat pentru agenţia de presă Reuters că trupul unei turiste românce de circa 40-50 de ani a fost descoperit la câteva ore după ce un atac asemănător a ucis o austriacă de 68 de ani.
 


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 Ambele atacuri au avut loc la circa 600 de metri distanţă unul de celălalt, în Golful Sahl Hashleesh, potrivit surselor.

Ministerul Mediului din Egipt a anunţat într-un comunicat că o comisie a fost înfiinţată pentru a investiga circumstanţele în care au avut loc cele două atacuri şi eventualele motive ştiinţifice care au dus la acestea.


Guvernoratul Mării Roşii din Egipt a emis vineri un ordin privind închiderea mai multor plaje de la Marea Roşie după ce o femeie austriacă, în vârstă de 68 de ani, a murit după ce a fost atacată de un rechin în dimineaţa aceleiaşi zile în apele Golfului Sahl Hasheesh.

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Egiptul și-a închis plajele de la Marea Roșie. O femeie a murit după ce a fost atacată de un rechin

Ultimele Stiri
abonare newsletter