Externe

Atac cu mai mulți răniți în Gara de Nord din Paris. Agresorul a atacat oamenii cu un cuțit

Un bărbat a rănit mai multe persoane miercuri dimineaţa, în staţia de tren Gare du Nord din Paris.

Un bărbat a rănit mai multe persoane miercuri dimineaţa, în staţia de tren Gare du Nord din Paris/ Foto: depositphotos.com Un bărbat a rănit mai multe persoane miercuri dimineaţa, în staţia de tren Gare du Nord din Paris/ Foto: depositphotos.com

 

 


Un bărbat a rănit mai multe persoane miercuri dimineaţa, în staţia de tren Gare du Nord din Paris, individul fiind „neutralizat” de forţele de poliţie, a declarat ministrul de interne Gerald Darmanin. 

 


„Un individ a rănit mai multe persoane în această dimineaţă în Gare du Nord. A fost rapid neutralizat. Mulţumesc forţelor de ordine pentru reacţia lor eficientă şi curajoasă”, a scris Darmanin pe contul său de Twitter, relatează EFE.

CITEȘTE ȘI:
Doi morți și mai mulți răniți, într-un atac armat în Paris
Atac armat al islamiştilor la un hotel de lux din staţiunea egipteană Hurgada. Trei turişti occidentali au fost răniţi, teroriştii au fost împuşcaţi mortal - VIDEO

Postul francez BFM TV a relatat că şase persoane au fost rănite în atac.


Anterior, presa franceză a relatat că un bărbat a rănit mai multe persoane cu un cuţit în Gare du Nord.

AFP, care citează o sursă din poliţie, a transmis că agresorul a fost reţinut de forţele de ordine la locul faptei. 


Incidentul a avut loc la ora locală 6:45 (05:45) în interiorul gării. Dintr-un motiv încă neclarificat, bărbatul s-a năpustit asupra mai multor persoane cu o armă albă şi a reuşit să rănească pe câteva dintre acestea. Poliţiştii au folosit armele din dotare pentru a-l opri pe agresor, care a fost uşor rănit de un glonţ, a adăugat aceeaşi sursă, potrivit AFP. 

După incident, trenurile au circulat normal prin gara cu cel mai mare trafic de pasageri din Europa, care dispune de linii pentru navetişti şi de lungă distanţă, inclusiv trenuri internaţionale precum Thalys, către Bruxelles, Amsterdam şi Koln, sau Eurostar spre Londra.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Trei polițiști au fost răniți în urma unui atac în Ierusalim. Agresorul a fost împușcat mortal

Atac armat într-o școală din Rusia: 9 uciși și 20 răniți, între care și copii. Atacatorul s-a sinucis ulterior

Ultimele Stiri
abonare newsletter