Externe

Atac armat într-o școală din Rusia: 9 uciși și 20 răniți, între care și copii. Atacatorul s-a sinucis ulterior

Cel puţin nouă persoane au fost ucise şi 20 rănite, printre care copii, în cursul unui incident armat într-o şcoala din oraşul Ijevsk, capitala regiunii Udmurtia din centrul Rusiei.

Atac armat într-o școală din centrul Rusiei, soldat cu mai mulți morți și răniți / Foto: izhlife.ru Atac armat într-o școală din centrul Rusiei, soldat cu mai mulți morți și răniți / Foto: izhlife.ru

 

 


Cel puţin nouă persoane au fost ucise şi 20 rănite, printre care copii, în cursul unui incident armat într-o şcoala din oraşul Ijevsk, capitala regiunii Udmurtia din centrul Rusiei, a anunţat luni Ministerul de Interne rus, potrivit căruia autorul atacului s-a sinucis, transmit AFP şi Reuters.

 


„Poliţiştii au găsit corpul bărbatului care a deschis focul. Potrivit informaţiilor noastre, el s-a sinucis”, a indicat ministerul.

Anterior, guvernatorul regiunii Udmurtia, Aleksandr Breşalov, indicase că „printre victime” se află copii şi că un paznic a fost de asemenea ucis.


Agenţia de presă RIA l-a citat pe guvernatorul Breşalov potrivit căruia un bărbat neidentificat a intrat în şcoală şi a ucis un paznic. El a adăugat că există morţi şi răniţi în rândul elevilor. 

CITEȘTE ȘI:

Pedepse grele pentru rușii care dezertează sau refuză să lupte. Putin a promulgat legea

VIDEO. Peste 360 de ruși, ARESTAȚI la protestele contra mobilizării! Protestatarii, luați pe sus de forțele de ordine în Rusia

Ultimele Stiri
abonare newsletter