Externe

Pakistanez de 23 de ani, ucis în atacurile bandelor de migranți din Grecia

Un pakistanez de 23 de ani a murit după ce a fost prins într-o bătaie între bandele de migranți din Grecia.

Un pakistanez de 23 de ani a murit după ce a fost prins într-o bătaie între bandele de migranți din Grecia/ Foto: depositphotos.com Un pakistanez de 23 de ani a murit după ce a fost prins într-o bătaie între bandele de migranți din Grecia/ Foto: depositphotos.com

 

Bande de migranţi au lansat atacuri asupra altor migranţi în nordul Greciei în ultimele zile, provocând moartea unui pakistanez de 23 de ani şi o pierdere de sarcină unei femei din Liban, informează poliţia elenă marţi, citată de DPA.


 

Victimele erau în drum spre Europa centrală, potrivit poliţiei, iar suspecţii de comiterea atacurilor au fost arestaţi.


Potrivit agenţiei de ştiri elene ANA, bande de migranţi din Siria, Pakistan şi Afganistan au ameninţat şi au jefuit alţi migranţi de-a lungul liniei feroviare spre Macedonia de Nord. Unii dintre atacatori erau traficanţi de persoane, care le-au furat victimelor ultimii bani.

Mulţi migranţi speră să ajungă în Europa centrală prin rute din Macedonia de Nord, deşi trecerea frontierei în statul vecin Greciei nu este uşoară, notează dpa. Mare parte din frontieră este asigurată cu garduri mari, ceea ce îi forţează pe migranţi să recurgă la traficanţi de persoane pentru a trece graniţa.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Clujean bătut crunt de cinci indivizi într-un club de lăutari - VIDEO

Doi medici străini s-au bătut într-un apartament din Cluj-Napoca. Unul dintre ei și-a înjunghiat rivalul

Ultimele Stiri
abonare newsletter