Electric Castle

Electric Castle, în competiție pentru cel mai bun festival. Unde poți vota?

Electric Castle a intrat în competiția pentru cel mai bun festival din Top 100 Festivals. Află unde poți vota festivalul tău favorit.

Electric Castle, în Top 100 Festivals/Foto: Electric Castle - Facebook Electric Castle, în Top 100 Festivals/Foto: Electric Castle - Facebook

 

 


Electric Castle 2024 va avea loc în perioada 17-21 iulie, iar pregătirile sunt în plină desfășurare, astfel încât participanții să aibă o experiență de neuitat. 

Până atunci poți vota festivalul tău favorit. Da, Electric Castle a intrat în competiția pentru cel mai bun festival din Top 100.


„Arătați puțină dragoste pentru Electric Castle și votați-ne ca cel mai bun festival din Top 100 al DJ Mag”, au anunțat organizatorii pe pagina oficială a festivalului.

 


Electric Castle 2024 vine cu un Line-up de excepție

Cu o listă impresionantă de artiști internaționali și locali, precum și o varietate de activități pe tot parcursul festivalului, Electric Castle promite să fie un spectacol muzical și cultural captivant.

Luna trecută, organizatorii Electric Castle au anunțat lista completă a artiștilor care vor urca pe scenă, la cea de-a 10-a ediție a festivalului de la Bonțida.


Cap de afiș este cântărețul de reggae și dancehall, Sean Paul, nominalizat la Billboard Music Awards, cu un palmares impresionant - 1.2 miliarde de ascultări doar in 2023) și premii Grammy, AMA, Billboard.

În registrul opus, Paolo Nutini vine cu un cocktail de rock și soul, o voce care răscolește emoții și peste 20 de ani de carieră care i-au adus milioane de fani. Cei doi se alătură unui anturaj muzical creat de organizatori pentru a scoate fanii festivalului din zona de confort.


Electric Castle înseamnă 5 zile de party non-stop, întreținut, anul acesta, de regina muzicii techno, Nina KravitzHernan Cattaneo, un nume important în progressive house, DJ Shadow, maestru în arta de sampling, KungsTodd Terje, și mulți alți DJi în premieră în festival. Revin la castel Sasha și Bonobo, producători descoperiți de fanii festivalului la primele ediții. 

Cu Marc RebilletShaquille O’Neal aka DJ Diesel, vedetă NBA, convertită în star drum and bass, Sevdaliza, artista ce experimentează cu ritmurile iraniene în muzica pop, și L'Entourloop, proiectul colectiv condus de doi francezi ce pozează în „bunici ai hip-hopului”, Electric Castle refuză rețetele în line up și își urmează propriul instinct creativ.

CITEȘTE ȘI: 
Rema, senzația afrobeat, se alătură artiștilor din line-up-ul Electric Castle 2024

Ediția din acest an a festivalului va continua tradiția sa de a găzdui o gamă diversă de genuri muzicale, de la indie și electronic până la rock și hip-hop. Cu headlineri de calibru, fanii muzicii vor avea parte de spectacole incendiare și momente memorabile.

Consultă line-up-ul de senzație Electric Castle 2024 și votează festivalul în cadrul competiției TOP 100 Festivals. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Line-up de excepție la Electric Castle 2024. Sean Paul, cap de afiș la festivalul de la Bonțida. VIDEO.

Surprize la Electric Castle 2024: „Festivalul are șarmul lui tocmai prin faptul că poți să-ți alegi zona muzicală de care ești mai apropiat sufletește”

Rema, senzația afrobeat, se alătură artiștilor din line-up-ul Electric Castle 2024

Ultimele Stiri
abonare newsletter