Electric Castle

Ne vedem în 2024! Electric Castle va avea loc în perioada 17 -21 iulie

Festivalul Electric Castle va avea loc în perioada 17 – 21 iulie 2024, pe domeniul Banffy din Bonțida, după cum ne-am obișnuit deja.

Festivalieri la Electric Castle/ Foto: Roxana Ciobanu - monitorulcj.ro Festivalieri la Electric Castle/ Foto: Roxana Ciobanu - monitorulcj.ro

 

 


Celebrul festival de pe domeniul Banffy din Bonțida, Electric Castle, revine în anul 2024 în perioada 17 - 21 iulie. 
„Lumea după care tânjim. 17-21 iulie 2024. Ediția a X-a”, au transmis organizatorii.

S-au pus în vânzare abonamentele pentru ediția cu numărul 10

Abonamentele pentru ediția 2024 sunt disponibile pe site ul festivalului, la prețuri începând de la 89 Euro, în promoție early bird până pe 14 noiembrie. Cei care doresc, pot de pe acum să-și rezerve un loc în campingul festivalului prin achiziția unui bilet de acces, urmând, ulterior, să opteze pentru una dintre variantele de cazare.


Peste 230.000 de persoane au participat la ediția din 2023

Peste 15.000 de abonamente sunt deja achiziționate pentru Electric Castle 2024 încă de la finalul ediției din această vară, care a marcat un record de audiență în istoria evenimentului: 232.000 de participanți. 

Până la anunțul primilor artiști confirmați pentru ediția a 10-a, organizatorii se uită atenți înspre European Festival Awards. Electric Castle este nominalizat pentru al 8-lea an consecutiv, de data aceasta la categoria Best Major Festival, după ce, în 2019, a primit titlul de Best Medium-Sized Festival. 


Alături de specialiști din industrie, publicul poate desemna cele mai bune evenimente ale anului cu un vot aici. Pentru toți fanii loiali sau pentru cei care vor trăi primul lor Electric Castle, organizatorii au început deja pregătirile pentru festival. EC continuă demersul început în această primăvară de a transforma campingul festivalului într-un spațiu de relaxare cu multă umbră pentru public și un parc pentru comunitatea din Bonțida prin plantarea de copaci. La finalul proiectului vor fi plantați 10.000 de copaci, pe o suprafață de aproximativ 10 hectare. 

Recent, Electric Castle s-a alăturat inițiativei Green Deal Circular Festivals (GDCF) care își propune adoptarea unor strategii eficiente de sustenabilitate pentru evenimentele din Europa. Astfel, pe lângă acțiunile deja cunoscute, printre care reciclarea selectivă, susținerea transportului eco-friendly către și dinspre festival sau protejarea patrimoniului istoric, Electric Castle va continua să dezvolte noi programe prin care să reducă impactul asupra mediului. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Interviu la 27 ani de Vița de Vie. Adrian Despot: „Dacă cineva va salva lumea, ăla va fi un om cu o chitară” VIDEO

Electric Castle, nominalizat de European Festival Awards pentru cel mai bun festival al anului

Ultimele Stiri
abonare newsletter