Electric Castle

Electric Castle. Headlinerii The Chemical Brothers NU MAI VIN la festivalul din Bonțida: „Suntem nespus de dezamăgiți”

The Chemical Brothers, una dintre trupele care trebuia sa urce pe main stage vineri seara, si-a anulat concertul. Au invocat problemele de sănătate ale unui membru.

Mesajul transmis de The Chemical Brothers/ Foto: thechemicalbrothers - Instagram Mesajul transmis de The Chemical Brothers/ Foto: thechemicalbrothers - Instagram

 

monitorulcj.ro vă oferă zilnic cele mai noi informații despre festivalul Electric Castle. Consultă secțiunea „Electric Castle” de pe monitorulcj.ro ca să fii la curent cu toate noutățile legate de festival.


 

Headlinerii The Chemical Brothers au anunțat vineri dimineață că nu vor mai putea cânta în această seară la Electric Castle.


Motivul invocat este infecția dezvoltată de unul dintre membrii trupei.

Organizatorii au transmis că vor încerca să găsească în cel mai scurt timp înlocuitor.


„Suntem plini de dezamăgire să vă informăm că The Chemical Brothers nu se va putea alătura nouă în această seară din cauza unui membru care a dezvoltat o infecție a urechii după cele mai recente spectacole ale trupei, ceea ce înseamnă că nu poate zbura sau nu poate fi expus la muzică tare la ordinul medicilor. Îi dorim o recuperare rapidă și completă și facem tot posibilul pentru a găsi un înlocuitor potrivit, în ciuda constrângerilor de timp. Toate biletele de vineri neutilizate vor primi o rambursare după festival. Scrieți la contact@electriccastle.ro după festival”, au transmis organizatorii.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Peggy Gou a ANULAT pentru a doua oară participarea la Electric Castle. Organizatori: „Suntem foarte dezamăgiți”

Macklemore, show incendiar la Electric Castle. Rapperul american, impresionat de o clujeancă care confecționează păpuși: „Este o creatoare de magie”

Ultimele Stiri
abonare newsletter