Electric Castle

Peggy Gou a ANULAT pentru a doua oară participarea la Electric Castle. Organizatori: „Suntem foarte dezamăgiți”

DJ sud coreean Peggy Gou a anulat pentru a doua oară participarea la Electric Castle. Anunțul a fost făcut de organizatori.

DJ Peggy Gou/ Foto: Peggy Gou - Facebook DJ Peggy Gou/ Foto: Peggy Gou - Facebook

 

 


După ce în anul 2022 DJ-ul Peggy Gou a anulat participarea la festivalul Electric Castle din cauză că avea COVID-19, nici la ediția din acest an fanii nu o vor putea vedea.

 


DJ-ul trebuia să fie prezent la festival, vineri, 21 iulie, de la ora 01:50.

Anunțul a fost făcut de organizatori pe pagina lor oficială.


„Din păcate, Peggy Gou a ales să se concentreze pe un alt proiect și nu va ajunge la castel. Suntem foarte dezamăgiți să vedem că acest lucru se întâmplă după toate eforturile noastre de a compensa anularea de anul trecut. Vrem să vă asigurăm că această schimbare în linie este în afara controlului nostru, iar echipa noastră lucrează din greu pentru a confirma un nou artist, considerăm că avem foarte puțin timp pentru asta. De asemenea, din cauza unor circumstanțe neprevăzute de călătorie, Rezz a anunțat că nu poate ajunge la concert. Lucrăm și la un înlocuitor pentru ea. Biletele neutilizate de joi și vineri pot solicita o rambursare după festival. Scrieți un email după festival la contact@electriccastle.ro”, au transmis organizatorii Electric Castle.

monitorulcj.ro vă oferă zilnic cele mai noi informații despre festivalul Electric Castle. Consultă secțiunea „Electric Castle” de pe monitorulcj.ro ca să fii la curent cu toate noutățile legate de festival.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

BILANȚ după prima zi Electric Castle: 11 participanți nu au fost lăsați să intre pentru că aveau droguri, 20 de amenzi și zeci de persoane asistate medical

Electric Castle, ziua 0. Peste 29.000 de festivalieri s-au bucurat de primele concerte, dar și de prima ploaie

Nu ar fi fost Electric Castle fără ploaie! Festivalierii au continuat distracția în ciuda vremii capricioase - VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter