Electric Castle

POZA ZILEI. Nuntă „electrică” la Electric Castle. Invitat de onoare, un flamingo

POZA ZILEI. Electric Castle și-a deschis porțile, iar doi proaspăt însurăței au ales să imortalizeze cel mai important moment din viața lor la festival.

Poza zilei/ Foto: Carmen LUCUȚ - monitorulcj.ro Poza zilei/ Foto: Carmen LUCUȚ - monitorulcj.ro

 

 


Ediția cu numărul al 9 a festivalului Electric Castle și-a deschis porțile, iar doi proaspăt însurăței au ales să imortalizeze cel mai important moment din viața lor la festival.

 


Invitat de onoare a fost chiar un flamingo.

Miercuri, 19 iulie, s-au deschis porțile ediției cu numărul 9 a festivalului Electric Castle. Reîntoarcerea în Bonțida este așteptată de fanii festivalului de mai bine de un an.


Sute de mii de festivalieri sunt așteptați la Bonțida în acest final de săptămână, la ediția a noua a festivalului Electric Castle. Fanii muzicii rock și electronice au așteptat acest moment mai bine de un an. 

monitorulcj.ro vă oferă zilnic cele mai noi informații despre festivalul Electric Castle. Consultă secțiunea „Electric Castle” de pe monitorulcj.ro ca să fii la curent cu toate noutățile legate de festival.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Astăzi la Electric Castle. Ultima zi de festival. Vița de Vie și Subcarpați, pe Main Stage

Primul festivalier la Electric Castle: „Dorința mi s-a îndeplinit!” Zeci de tineri au năvălit în festival, la deschiderea porților. VIDEO

Cum va fi vremea la Electric Castle? Va fi soare sau revin ploile „legendare” de altădată?

abonare newsletter