Educație

Grădinița „Mămăruța” din Cluj-Napoca se închide pentru 10 zile. Ce elevi și preșcolari se întorc în bănci?

Grădinița cu Program Prelungit „Mămăruța” - Structura 1 din Cluj-Napoca se închide pentru 10 zile din cauza COVID-19, în timp ce alți preșcolari și elevi se întorc în bănci.

Grădinița „Mămăruța” din Cluj-Napoca se închide pentru 10 zile. Ce elevi și preșcolari se întorc în bănci? Grădinița „Mămăruța” din Cluj-Napoca se închide pentru 10 zile. Ce elevi și preșcolari se întorc în bănci?

 

 


Preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit „Mămăruța” - Structura 1 din Cluj-Napoca își vor desfășura activitatea didactică în sistem online.

 


Grădinița se închide timp de 10 zile din cauza COVID-19, începând de vineri:

„(1) Începând cu data de 28.01.2022, se aprobă suspendarea activității didactice cu prezență fizică, pentru o perioadă de 10 zile, în unitatea de învățământ preuniversitar Grădinița cu Program Prelungit ”Mămăruța” - Structura 1, str. Traian Vuia nr. 87 din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj. (2) Pe perioada suspendării, procesul de învățământ la unitatea de învățământ preuniversitar menționată la alin. (1) se va desfășura în sistem online.


Art.2. Prezenta hotărâre se comunică spre informare și punere în aplicare Inspectoratului Școlar Județean Cluj și Direcției de Sănătate Publică a Județului Cluj.

Art.3. Cu comunicarea dispoziţiilor prezentei hotărâri se încredinţează Secretariatul tehnic permanent al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, asigurat de Centrul operaţional din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Avram Iancu” al Judeţului Cluj”, potrivit proiectului de hotărâre.


Ce elevi și preșcolari se întorc în bănci

În timp ce activitatea didactică cu prezență fizică se suspendă la Grădinița cu Program Prelungit „Mămăruța” - Structura 1, municipiul ClujNapoca, județul Cluj, copiii de la alte unități de învățământ se întorc în bănci.

În următoarele unități de învățământ preuniversitar, copiii reiau activitatea didactică cu prezență fizică de vineri:


- Grădinița cu Program Prelungit „Lumea Prichindeilor” Câmpia Turzii, județul Cluj
- Liceul Teologic Reformat Cluj-Napoca, județului Cluj

Elevii și preșcolarii din aceste unități de învățământ preuniversitar au făcut activitatea didactică de acasă, în sistem online, timp de 10 zile, până acum.
 

CITEȘTE ȘI:

62 de copii între 5 și 11 ani, vaccinați miercuri la Cluj! Unde îți poți duce copilul pentru imunizare?

Singura școală de balet din România cu secție dedicată persoanelor cu Sindromul Down, la Cluj. GALERIE FOTO

abonare newsletter