Educație

Simulare Evaluare Națională 2021. Când vor avea elevii simulările?

Simulare Evaluare Națională 2021. Ministerul Educației a stabilit care sunt datele pentru cele două simulări pe care le vor susține elevii din clasa a VIII-a anul acesta.

 

 


Simulare Evaluare Națională 2021. Elevii din clasa a VIII-a vor susține prima simulare pe 29 martie, la Limba și literatura română, potrivit unui comunicat transmis de Ministerul Educației.

 


Simulare Evaluare Națională 2021- Matematică

Pe 30 martie va avea loc simularea la Matematică şi elevii aparţinând minorităţilor naţionale care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă vor susţine pe 31 martie simularea probei la Limba şi literatura maternă.

Potrivit sursei citate, simularea examenului naţional de bacalaureat pentru elevii claselor a XII-a şi a XIII-a va începe pe 22 martie, cu proba la Limba şi literatura română - proba E.a), care va fi urmată pe 23 martie de simularea probei obligatorii a profilului - proba E.c).

Pe 24 martie va avea loc proba la alegere a profilului şi specializării - proba E.d) şi pe 25 martie, simularea probei la Limba şi literatura maternă - proba E.b).

CITEȘTE ȘI:


Structura anului școlar 2021-2022, publicată în Monitorul Oficial. Vacanța de iarnă va fi mai lungă

Ultimele Stiri
abonare newsletter